ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βόλος: Υποδύθηκε συνεργάτη ενός γιατρού και ζήτησε 85.000 ευρώ

«Διατεταγμένη υπηρεσία» εκτελούσε ο 40χρονος

Βόλος: Υποδύθηκε συνεργάτη ενός γιατρού και ζήτησε 85.000 ευρώ

40χρονος άνδρας συνελήφθη από τις αστυνομικές Αρχές του Βόλου για απάτη με τις εισαγγελικές αρχές εκτιμούν ότι πίσω από την υπόθεση κρύβεται μεγάλο κύκλωμα απατεώνων.

Συγκεκριμένα, ο 40χρονος δράστης που φέρεται ως μέλος σπείρας απατεώνων, επικοινώνησε τηλεφωνικά το Σάββατο (23.03.2024) το πρωί με γυναίκα στον Βόλο, συστήθηκε ως συνεργάτης γιατρού και ζήτησε 85.000 ευρώ για χειρουργική επέμβαση συγγενικού της προσώπου.

Η γυναίκα απάντησε πως δεν διαθέτει αυτό το τεράστιο ποσό και του τόνισε ότι μπορεί να δώσει μέχρι 5.000 ευρώ.

Την Κυριακή 24 Μαρτίου οδηγήθηκε στον εισαγγελέα υπηρεσίας, στον οποίο φέρεται να είπε ότι έλαβε μήνυμα στο messenger να μεταβεί στο συγκεκριμένο σημείο, χωρίς να γνωρίζει τίποτα για την υπόθεση. Μάλιστα, ζήτησε να τον λυπηθεί η δικαιοσύνη γιατί, όπως ανέφερε, ήταν σε κώμα και τον έβαλαν να κάνει τη δουλειά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τη Δευτέρα 25 Μαρτίου θα οδηγηθεί στο αυτόφωρο για να δικαστεί και μέχρι τότε αποφασίστηκε η κράτησή του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.