ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Χαλκίδα: Εφιαλτικές στιγμές για 19χρονη – Χτυπήθηκε και έπεσε στο πάτωμα από τον 23χρονο σύντροφό της

Σε βάρος του 23χρονου υποβλήθηκε μήνυση

Χαλκίδα: Εφιαλτικές στιγμές για 19χρονη – Χτυπήθηκε και έπεσε στο πάτωμα από τον 23χρονο σύντροφό της

Εφιαλτικές στιγμές έζησε η 19χρονη από την περιοχή της Χαλκίδας το πρωί της Τρίτης. Συγκεκριμένα, ο 23χρονος την χτύπησε με μπουνιές και την έριξε στο πάτωμα.

Η κοπέλα περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια στους αστυνομικούς πως ο 23χρονος την χτύπησε με μπουνιές και κλωτσιές στο σώμα και στο πρόσωπό με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο αριστερό ισχίο με τον νεαρό να την πετάει στο πάτωμα με αποτέλεσμα να χάσει για λίγα λεπτά τις αισθήσεις της.

Στη συνέχεια ο δράστης άρπαξε το κινητό της και το έσπασε προκειμένου η κοπέλα να μην έχει τη δυνατότητα να καλέσει σε βοήθεια.

Σε βάρος του 23χρονου υποβλήθηκε μήνυση για ενδοοικογενειακή βία και φθορά ξένης ιδιοκτησίας, ενώ στην παθούσα χορηγήθηκε παραγγελία για ιατροδικαστική εξέταση.

Μάλιστα, στη Χαλκίδα συνέβη και ακόμη ένα τραγικό περιστατικό. Συγκεκριμένα, αισχρές εικόνες αντίκριζε για μεγάλο χρονικό διάστημα 12χρονη η οποία έβλεπε τη μητέρα της να προχωράει σε γενετήσιες πράξεις με τον σύντροφό της.

Η μητέρα αδιαφορούσε για το γεγονός πως βρισκόταν μπροστά τους η κόρη της. Έτσι, η 12χρονη με τη συνοδεία της γιαγιάς της απευθύνθηκε στις Αρχές και, παρουσία παιδοψυχολόγου, περιέγραψε όσα βίωνε τους τελευταίους μήνες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε βάρος της μητέρας της και του συντρόφου της σχηματίστηκε από αστυνομικούς του Τ.Α. Χαλκίδας δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.