ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Χαλκιδική: Βυτίο γεμάτο με καμένα λάδια έσπασε στο λιμάνι στο Πόρτο Κουφό

Σήμερα αναμένεται να ολοκληρωθεί και η πλήρης απορρύπανση της θάλασσας

Χαλκιδική: Βυτίο γεμάτο με καμένα λάδια έσπασε στο λιμάνι στο Πόρτο Κουφό

Ένα βυτίο γεμάτο με καμένα λάδια που βρισκόταν επί χρόνια στην περιοχή έσπασε, γεμίζοντας με λάδι το λιμάνι στο Πόρτο Κουφό στη Χαλκιδική.

Το βυτίο έσπασε την ώρα που ένας από τους υπαλλήλους της εταιρείας, που έχει αναλάβει τις εργασίες αναβάθμισης και αποκατάστασης στο λιμάνι στην περιοχή της Χαλκιδικής, στην προσπάθεια του να το σηκώσει, δεν πρόσεξε με αποτέλεσμα το βυτίο να πέσει και να σπάσει.

Άμεσα περιορίστηκε η διαρροή των λαδιών, ενώ στο σημείο έσπευσε καινούριο βυτίο ώστε να αδειάσει το λάδι που είχε μείνει στο παλιό βυτίο.

Στο λιμάνι έφτασε κλιμάκιο του Λιμενικού, ενώ ξεκίνησε και ο καθαρισμός της θάλασσας με διαλυτικά επιφάνειας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σήμερα αναμένεται να ολοκληρωθεί και η πλήρης απορρύπανση της θάλασσας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.