Χανιά: Σήμερα το τελευταίο αντίο στην 22χρονη αθλήτρια που πέθανε ξαφνικά

Η σορός της ατυχής φοιτήτριας μετά τη νεκροψία-νεκροτομή μεταφέρθηκε από την Κομοτηνή στην Κρήτη

Χανιά: Σήμερα το τελευταίο αντίο στην 22χρονη αθλήτρια που πέθανε ξαφνικά

Στη γενέτειρά της, τα Παλαιά Ρούματα Χανίων, θα πουν το τελευταίο αντίο στην Γεωργία σήμερα το μεσημέρι φίλοι και συγγενείς της 22χρονης αθλήτριας.

Η σορός της ατυχής φοιτήτριας μετά τη νεκροψία-νεκροτομή μεταφέρθηκε από την Κομοτηνή στην Κρήτη όπου οι γονείς και η οικογένειά της θρηνούν για την απροσδόκητη απώλεια.

Η πρώτη εκτίμηση του ιατροδικαστή, Νίκου Κιφνίδη, κάνει λόγο για θάνατο ο οποίος προήλθε από ανακοπή καρδιάς. Ωστόσο, τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων είναι αυτά που θα ρίξουν «φως» στα ακριβή αίτια του θανάτου της 22χρονης.

Το κορίτσι, σύμφωνα με τους δικούς της, δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας καθώς ήταν πρωταθλήτρια του στίβου. Για αυτό το λόγο, κομβική για την έρευνα γύρω από την αιτία θανάτου της θεωρείται η ανάλυση του Smart Watch που φορούσε η 22χρονη αθλήτρια πριν καταρρεύσει.

Την ίδια ώρα, η θεία της 22χρονης φοιτήτριας, που άφησε την τελευταία της πνοή μέσα στο γήπεδο των ΤΕΦΑΑ της Κομοτηνής, ξεκαθαρίζει πως η Γεωργία δεν είχε εμβολιαστεί για τον κορωνοϊό αποκλείοντας έτσι το ενδεχόμενο ο θάνατός της να ήταν παρενέργεια από το εμβόλιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είναι ανακοπή. Δεν είναι εμβολιασμένη που κάθονται και λένε. Δεν ήταν η Γεωργία εμβολιασμένη, ήταν αντίθετη σε όλα αυτά», δήλωσε χθες η θεία της 22χρονης αθλήτριας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.