ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

«Χείμαρρος» η Α.Νικολούλη για το κύκλωμα μαστροπείας: «Κάποιους δεν τους αγγίζει κανείς»

Το κύκλωμα εξωθούσε στην πορνεία ανήλικα κορίτσια

«Χείμαρρος» η Α.Νικολούλη για το κύκλωμα μαστροπείας: «Κάποιους δεν τους αγγίζει κανείς»

Ξέσπασε η Αγγελική Νικολούλη στην εκπομπή της το βράδυ της Παρασκευής αναφορικά με το κύκλωμα μαστροπείας που εξωθούσε στη πορνεία ανήλικα κορίτσια.

Μάλιστα, η γνωστή παρουσιάστρια έβγαλε στο «φως» μια αποκαλυπτική συνομιλία με μια ανήλικη που έπεσε θύμα του κυκλώματος.

Ενώ στην εκπομπή μίλησε και η γιαγιά δύο κοριτσιών που είχαν χαθεί:

«Έπεσαν θύματα εκμετάλλευσης και από εκεί ξεκίνησε το δράμα. Φεύγανε από την Δομή, μιλούσαν όταν έβγαιναν με παρέες. Η μια κατέληξε να την εκμεταλλεύονται και να την εκδίδουν. Εκεί μέσα υπήρχαν κι άλλα κορίτσια που ήταν έτσι γιατί τα λέγανε μεταξύ τους. Εγώ πήγα στην Εισαγγελία να τα καταγγείλω και μου λέγανε δεν πειράζει θα ξαναγυρίσει».

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ακριβώς απέναντι από την Δομή υπάρχει αστυνομικό τμήμα και μπορούσαν να δουν ότι συνέβαινε. «Βλέπανε όσους πήγαιναν στα κάγκελα και τις έπαιρναν. Και στην Δομή όμως υπήρχε φύλακας που τις άφηνε να βγαίνουν. Οι υπεύθυνοι μας είπαν ότι δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι. Για αυτό κάλεσα εσάς και όταν το δημοσιοποιήσατε την άφησαν. Πρέπει δηλαδή να το δημοσιεύσει μια εκπομπή για να γίνει κάτι;», λέει χαρακτηριστικά.

Με απόγνωση στην φωνή κάνει μια έκκληση να μην περάσει κανείς άλλος όσα πέρασε εκείνη. «Να μην το περάσει άλλος γονιός αυτά που περάσαμε εμείς. Και κάτι προς τα νέα παιδιά. Ανοίχτε τα μάτια σας, κοιτάχτε την ζωή που έχετε μπροστά σας».

Παράλληλα, ξέσπασε για το κύκλωμα αυτό λέγοντας πως κάποιους δεν τους αγγίζει κανείς.

«Οι μαρτυρίες μιλούν για κάποια πρόσωπα που δεν τα αγγίζει κανείς για κάποιο λόγο. Είναι συνδετικοί κύκλοι των κυκλωμάτων και παρασύρουν τις μαθήτριες, τους δίνουν και ναρκωτικά σαν να είναι καραμέλες.

Γιατί δεν τους ψάχνετε αυτούς του τύπους; Για καθίστε… Το να πάει κάποιος με μία ενήλικη πάει στην ευχή, όταν πηγαίνει με ανήλικα σε ξενοδοχεία, κάποιος δεν ενημερώνει; Η αστυνομία δεν βλέπει τι γίνεται; Στο Μεταξουργείο, στου Γκύζη και σε άλλες περιοχές;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και αυτά τα ξενοδοχεία διαφημίζονται; Και έχουν ανήλικες μέσα; Παιδιά που έχουν εξαφανιστεί έχουν περάσει από αυτά τα ξενοδοχεία και δεν έχει ενημερώσει κανείς; Μπράβο στην αστυνομία που ‘”χτυπά” τέτοια κυκλώματα αλλά “χτυπήστε” τα εκεί που πρέπει. Θεωρούν “εγκέφαλο” μόνο την 25χρονη και την προφυλάκισαν, οι άλλοι είναι έξω. Ή συνεννοούνται οι αστυνομικές Αρχές με τις δικαστικές και έχουμε ένα αποτέλεσμα σαν κοινωνία ή είμαστε ξέφρεγο αμπέλι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.