Θυμάστε τα ελληνικά «Πάτριοτ»; Ε, ξεχάστε τα!

Χωρίς ταξί για τρίτο 24ωρο η χώρα: Συνεχίζουν τις απεργιακές τους κινητοποιήσεις οι οδηγοί

Αντιδρούν στο πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Μεταφορών

Χωρίς ταξί για τρίτο 24ωρο η χώρα: Συνεχίζουν τις απεργιακές τους κινητοποιήσεις οι οδηγοί

Χωρίς ταξί θα παραμείνει και σήμερα Πέμπτη (19/3) η χώρα, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων που έχουν εξαγγείλει το Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Αττικής (ΣΑΤΑ) και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αυτοκινητιστών Ταξί (ΠΟΕΙΑΤΑ).

Οι οδηγοί ταξί διαφωνούν με διατάξεις του νομοσχεδίου, το οποίο συζητείται στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή, και αφορούν την ηλεκτροκίνηση των επαγγελματικών οχημάτων, τις ειδικές άδειες και ζητήματα που σχετίζονται με το ποινικό μητρώο των επαγγελματιών οδηγών και δηλώνουν ότι κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου, ο κλάδος θα βρίσκεται στους δρόμους.

Το ΣΑΤΑ γνωστοποίησε στο επιβατικό κοινό πως, αυστηρά και μόνο για έκτακτα περιστατικά υγείας και για ευπαθείς ομάδες, οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται στους Συνεταιρισμούς Ράδιο Ταξί, οι οποίοι θα διαθέτουν οχήματα ασφαλείας με ειδική ευκρινή σήμανση στο εμπρόσθιο τζάμι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.