ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Χριστούγεννα: Ο καλός καιρός έβγαλε τον κόσμο από τα σπίτια του στη Θεσσαλονίκη (φωτο)

Όσο μεσημεριάζει ο κόσμος γεμίζει την παραλιακή και τα Χριστουγεννιάτικα χωριά που έχουν στηθεί στην πόλη

Χριστούγεννα: Ο καλός καιρός έβγαλε τον κόσμο από τα σπίτια του στη Θεσσαλονίκη (φωτο)

Με τον ηλιόλουστο καιρό και τη θερμοκρασία να αγγίζει τους 14 βαθμούς Κελσίου η Χριστουγεννιάτικη Θεσσαλονίκη θυμίζει Πάσχα.

Δεκάδες είναι οι Θεσσαλονικείς αλλά και οι επισκέπτες που εκμεταλλευόμενοι την καλή μέρα, επέλεξαν να κάνουν μια πρωινή βόλτα στο κέντρο της πόλης.

Μάλιστα όσο μεσημεριάζει ο κόσμος γεμίζει την παραλιακή και τα Χριστουγεννιάτικα χωριά που έχουν στηθεί στην πόλη.

Όπως αναφέρει το thesstoday αυξημένη κίνηση παρατηρείται στο Χριστουγεννιάτικο χωριό, όπου μικροί και μεγάλοι έχουν την ευκαιρία να παίξουν στα παιχνίδια αλλά και να δοκιμάσουν τις λιχουδιές της υπαίθριας αγοράς.

Παρόμοια εικόνα επικρατεί και στην πλατεία Αριστοτέλους, όπου οικογένειες και παρέες κάνουν στάση για να φωτογραφηθούν με φόντο τον χριστουγεννιάτικο στολισμό.

Δείτε εικόνες από την Χριστουγεννιάτικη Θεσσαλονίκη

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.