Και πού να «σκάσουν» τα εξοπλιστικά σκάνδαλα...

Υπόθεση revenge porn της Ι.Τούνη: Θύμα επίθεσης έπεσε η δικηγόρος των ενόχων – Έσπασαν το τζάμι του οχήματός της

«Δεν μου πήραν τίποτα από μέσα»

Υπόθεση revenge porn της Ι.Τούνη: Θύμα επίθεσης έπεσε η δικηγόρος των ενόχων – Έσπασαν το τζάμι του οχήματός της

Άγνωστοι έσπασαν το τζάμι του αυτοκινήτου της δικηγόρου των δύο ανδρών που κρίθηκαν ένοχοι για την υπόθεση revenge porn με θύμα την Ιωάννα Τούνη.

Η είδηση δημοσιοποιήθηκε τη Δευτέρα 6 Απριλίου από την εκπομπή «Πρωινό», με τη δικηγόρο Σωτηρία Πανουσάκη να περιγράφει τι συνέβη. Το περιστατικό σημειώθηκε λίγες ημέρες μετά τη σύλληψη της influencer, η οποία είχε δημοσιεύσει φωτογραφία ενός εκ των καταδικασθέντων ανδρών όταν τον εντόπισε να διασκεδάζει σε διπλανή παρέα σε νυχτερινό μαγαζί της Θεσσαλονίκης.

Η κ. Πανουσάκη περιέγραψε το περιστατικό με το αυτοκίνητό της: «Πρωί-πρωί πήγαινα στα δικαστήρια και στις 7:50 βρήκα το αυτοκίνητό μου σε αυτή την κατάσταση. Δεν υπήρχε πέτρα μέσα στο όχημα. Στη γειτονιά γνώριζαν ποιο ήταν. Τουλάχιστον 15 αυτοκίνητα στη μία πλευρά και άλλα 10 στην απέναντι παρέμειναν ανέπαφα. Δεν μου πήραν τίποτα από μέσα».

Η δικηγόρος πρόσθεσε ότι δέχεται καθημερινά υβριστικά μηνύματα και ζήτησε να σταματήσει η ρητορική μίσους: «Αυτοί οι άνθρωποι ζουν στην ίδια πόλη. Η κυρία Τούνη τον έχει συναντήσει πολλές φορές τα τελευταία εννέα χρόνια, από το 2022 και μετά έχουν βρεθεί εκατοντάδες φορές στο ίδιο πεζοδρόμιο ή στο γυμναστήριο. Η Θεσσαλονίκη είναι μικρή».

Σχετικά με το περιστατικό στο νυχτερινό κέντρο, η κ. Πανουσάκη εξήγησε ότι ο πελάτης της δεν είχε αντιληφθεί την παρουσία της influencer μέχρι που υπάλληλοι του μαγαζιού του είπαν ότι η παρουσία του προκαλεί ενόχληση. «Θεώρησε το γεγονός προσβλητικό και δεν υπήρχε λόγος να αναφερθεί στους ιδιοκτήτες του καταστήματος ότι ήταν καταδικασμένος. Απάντησε ότι δεν ενοχλεί και δεν πρόκειται να φύγει», σημείωσε.

Την Τετάρτη, το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης καταδίκασε και τους δύο κατηγορούμενους για την υπόθεση revenge porn. Στον πρώην σύντροφο της influencer επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών, ενώ στον δεύτερο καταδικάστηκε σε τρία χρόνια με αναστολή, με αναγνώριση του ελαφρυντικού του πρότερου σύννομου βίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.