
Άγρια συμπλοκή σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης, μεταξύ ομάδας ατόμων στο κέντρο της Ζακύνθου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τα επεισόδια στη Ζάκυνθο κράτησαν αρκετή ώρα, ενώ όπως έχουν καταγράψει ντόπιοι και τουρίστες με τα κινητά τους τηλέφωνα, τα άτομα συγκρούστηκαν με πρωτοφανή αγριότητα.
Όπως φαίνεται σε βίντεο που «ανέβηκε» στα social media, τα άτομα πέταξαν ακόμα και καρέκλες που άρπαξαν από καταστήματα εστίασης της περιοχής.
Στο σημείο, βρέθηκαν ισχυρές δυνάμεις της ελληνικής αστυνομίας τη στιγμή που κάτοικοι και τουρίστες έτρεξαν προκειμένου να φύγουν από το σημείο, καθώς υπήρχε άμεσος κίνδυνος τραυματισμού.
Μάλιστα αρκετοί τουρίστες οι οποίοι απολάμβαναν τη βόλτα τους στο κέντρο της Ζακύνθου επέστρεψαν γρήγορα στα καταλύματά τους για ασφάλεια.
Η αστυνομία ερευνά το περιστατικό.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.