ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Το αμερικανικό CNN ζητά υποχρεωτικό εμβολιασμό από την κυβέρνηση Τ.Μπάιντεν – Και μετά απορούμε που τα βρίσκουν

Το αμερικανικό CNN ζητά υποχρεωτικό εμβολιασμό από την κυβέρνηση Τ.Μπάιντεν – Και μετά απορούμε που τα βρίσκουν

Το CNN πραγματοποίησε εκπομπή με τον ιατρικό αναλυτή, Δρ. Jonathan Reiner, κάνοντας γνωστό στους Αμερικανούς τηλεθεατές πως είναι «καιρός να αρχίσει ο υποχρεωτικός εμβολιασμός για όλους τους Αμερικανούς.

Η δημοσιογράφος του CNN, Erin Burnett, ρώτησε τον Reiner «εκεί που πηγαίνουν τα πράγματα μήπως ήρθε η ώρα να περάσουμε από το να λέμε παρακαλώ στην υποχρεωτικότητα»;

Και ο «ειδικός» απάντησε: «Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να αρχίσουμε τον υποχρεωτικό εμβολιασμό. Φρονώ ότι η ιδιωτική βιομηχανία και οι ιδιωτικοί οργανισμοί θα το κάνουν αυτό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο πανεπιστήμιο της GW, όπου εργάζομαι, από το φθινόπωρο, δεν θα μπορείς να βρίσκεσαι στην πανεπιστημιούπολη, εκτός αν είσαι πλήρως εμβολιασμένος», πρόσθεσε ο Reiner, σημειώνοντας πως η αμερικανική κυβέρνηση δεν μπορεί (για την ώρα) να επιβάλει καθολικούς εμβολιασμούς (προς το παρόν), αλλά υποστήριξε ότι είναι πρακτικά αδύνατο για εκείνους που επιλέγουν να μην το πάρουν να ζήσουν την ζωή τους κανονικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.