Euro 2020: Ο Μπόρις Τζόνσον διακόσμησε την πρωθυπουργική κατοικία του Λονδίνου με αγγλικές σημαίες (φώτο)

Euro 2020: Ο Μπόρις Τζόνσον διακόσμησε την πρωθυπουργική κατοικία του Λονδίνου με αγγλικές σημαίες (φώτο)

Σάλος έχει προκληθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο με την κίνηση του Μπόρις Τζόνσον να διακοσμήσει τη Ντάουνινγκ Στριτ με τις αγγλικές σημαίες!

Στον πυρετό του τελικού του Euro 2020 κόντρα στην Ιταλία, βρίσκεται η Αγγλία, με τους οπαδούς των Τριών Λιονταριών να ονειρεύονται ήδη πως η κούπα γυρίζει… σπίτι!

Τη βαθύτατη υποστήριξή του στο σύνολο του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ δεν κρύβει και ο Βρετανός πρωθυπουργός, Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος δεν χάνει ματς στο Γουέμπλεϊ.

Μάλιστα, μετά τη νίκη στα ημιτελικά (2-1) κόντρα στη Δανία, φωτογραφήθηκε με μια φανέλα της ομάδας, δηλώνοντας πως ήταν μια «αγχωτική κατάσταση», ενώ ευχήθηκε στην ομάδα τα καλύτερα για την καταληκτική αναμέτρηση της Κυριακής (11/7).

Η κίνησή του ωστόσο να διακοσμήσει τη Ντάουνινγκ Στριτ με τις αγγλικές σημαίες, φορώντας ακόμη και την καρφίτσα με τη σημαία του Αγίου Γεωργίου, έγινε αντικείμενο σχολιασμού στο Twitter.

Πολλοί ήταν εκείνοι που καυτηρίασαν τη στάση του ως μη πρέπουσα για τον πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου, ενώ άλλοι χρήστες αναρωτήθηκαν αν θα τηρούσε την ίδια στάση στην περίπτωση που η Σκωτία, η Ουαλία ή η Ιρλανδία έφταναν στον τελικό του Euro.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.