ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μήνυμα Koμισιόν: «Σημαντικό τα κράτη-μέλη να συνεχίσουν τις εκστρατείες εμβολιασμού»

Μήνυμα Koμισιόν: «Σημαντικό τα κράτη-μέλη να συνεχίσουν τις εκστρατείες εμβολιασμού»

Ο εκπρόσωπος της Κομισιόν και αρμόδιος για θέματα Υγείας, Στεφάν Ντε Κερσμέκερ φαίνεται πως προσφέρει ως μόνη λύση τον «καθολικό εμβολιασμό».

«Έχουμε ξεκαθαρίσει σε πολλές περιπτώσεις ότι είναι πολύ σημαντικό τα κράτη-μέλη να ακολουθούν τις συστάσεις του Ευρωπαϊκού Κέντρου Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων (ECDC)», ανέφερε ο Στεφάν Ντε Κερσμέκερ προσθέτοντας ότι «πρώτα από όλα είναι σημαντικό να συνεχίσουν με τις εκστρατείες εμβολιασμού».

«Λέμε συχνά: εμβολιαστείτε, εμβολιαστείτε, εμβολιαστείτε κι αυτό γιατί είναι σημαντικό. Ο εμβολιασμός είναι κάτι που μας βοηθά να αντιμετωπίσουμε τον ιό και επίσης να αντιμετωπίσουμε τις διαφορετικές μεταλλάξεις», σημείωσε. Συμπλήρωσε ότι «ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (EMA) έχει επισημάνει ότι ο εμβολιασμός και με τις δύο δόσεις εξακολουθεί να παραμένει ο καλύτερος τρόπος για να προστατεύσουμε τον εαυτό μας από τις παραλλαγές».

Επιπροσθέτως, ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής τόνισε ότι «έχουν διασφαλιστεί οι απαραίτητες δόσεις έτσι ώστε να μπορεί να εμβολιαστεί το 70% του ενήλικου πληθυσμού της ΕΕ», σημειώνοντας ότι η Επίτροπος Υγείας της ΕΕ Στέλλα Κυριακίδου επισκέπτεται κράτη-μέλη για να εξετάσει σε ποιο βαθμό μπορεί η Κομισιόν να προσφέρει επιπλέον στήριξη για να συνεχίσει η ΕΕ «στον σημαντικό δρόμο του εμβολιασμού».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.