ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ο Μ.Γκέιτς για το διαζύγιό του: «Εγώ φταίω για τον χωρισμό τα έκανα θάλασσα»

Ο Μ.Γκέιτς για το διαζύγιό του: «Εγώ φταίω για τον χωρισμό τα έκανα θάλασσα»

Για το διαζύγιό του με δάκρυα στα μάτια μίλησε την περασμένη εβδομάδα ο Μπιλ Γκέιτς στο «camp των δισεκατομμυριούχων», παραδεχόμενος πως αυτός ευθύνεται γι’ αυτό.

Σε μία σπάνια εξομολόγηση για το διαζύγιό του, ο γκουρού της Πληροφορικής, Μπιλ Γκέιτς, παραδέχτηκε ότι «τα έκανε θάλασσα κι ότι αυτός ευθύνεται για τον χωρισμό του» με την επί 27 χρόνια σύζυγό του Μελίντα.

Ο πάμπλουτος Αμερικανός εμφανίστηκε συγκινημένος και απόμακρος κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης «off the record» με ερωταπαντήσεις στο συνέδριο της Allen & Co στο Σαν Βάλεϊ του Αϊντάχο, την περασμένη εβδομάδα στο camp των δισεκατομμυριούχων, όπως ανέφερε πηγή στην εφημερίδα «New York Post».

«Παραδέχτηκε ότι τα έκανε θάλασσα», υποστήριξε ένας εκ των παρευρισκόμενων στην αμερικανική εφημερίδα.

«Αναφέρθηκε στο γεγονός ότι το διαζύγιο ήταν δικό του λάθος» ανέφερε η πηγή, υπό καθεστώς ανωνυμίας και πρόσθεσε: «Έδειχνε συναισθηματικά φορτισμένος με όλο αυτό. Είχαν βουρκώσει τα μάτια του».

Ο Μπιλ Γκέιτς δεν χρησιμοποίησε ούτε μία φορά τη λέξη «εξωσυζυγική σχέση» συζητώντας τους λόγους που οδήγησαν στο χωρισμό του.

Πάντως, σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε η πηγή στη New york Post, η εμφάνιση του Γκέιτς δεν έκανε αίσθηση στο camp των δισεκατομμυριούχων… Έδειχνε «νευρικός» και ήθελε να απομονώνεται αποφεύγοντας όσους ήθελαν να του πουν μία κουβέντα.

«Ο Μπιλ Γκέιτς, θα μπορούσε να πει κανείς, ήταν μαλ@@@@» είπε ο καλεσμένος στο camp των δισεκατομμυριούχων.

Ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος δέχθηκε έντονη κριτική, όταν μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου του τον Μάιο, κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα για τις υποτιθέμενες εξωσυζυγικές του σχέσεις και ανησυχίες σχετικά με τη φύση της σχέσης του με τον καταδικασμένο παιδόφιλο Τζέφρι Επστάιν.

Έγγραφα του διαζυγίου που κατέθεσε η σύζυγός του, Μελίντα Γκέιτς, ανέφερε πως ο γάμος τους είχε «πληγεί ανεπανόρθωτα».

Οι New York Times ανέφεραν ότι ο Γκέιτς είχε ζητήσει ραντεβού από δύο γυναίκες εργαζόμενες στη Microsoft και το φιλανθρωπικό του ίδρυμα, ενώ ήταν ακόμη παντρεμένος με την Μελίντα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.