ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Θεατρίνος, πολιτικός απατεώνας και πατριδοκάπηλος»; Πέφτω από τα σύννεφα!

Μεθυσμένος πέθανε από επίθεση καρχαρία όταν μπήκε στη θάλασσα για… την ανάγκη του! (βίντεο)

Μεθυσμένος πέθανε από επίθεση καρχαρία όταν μπήκε στη θάλασσα για… την ανάγκη του! (βίντεο)

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας άνδρας στη Βραζιλία, ο οποίος δέχθηκε επίθεση από καρχαρία όταν μπήκε στη θάλασσα μέχρι τη μέση για να κάνει την ανάγκη του.

Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, ο 51χρονος Marcelo Rocha Santos πιστεύεται ότι ήταν μεθυσμένος όταν πήρε τη μοιραία απόφαση να ανακουφιστεί μέσα στο νερό.

Για εξαιρετικά κακή του τύχη, στη θάλασσα εκείνη την ώρα βρισκόταν ένας καρχαρίας, με αποτέλεσμα να του επιτεθεί κόβοντας το χέρι του, αλλά και μέρος του ποδιού του.

Παρά τα σοβαρά τραύματά του, ο Santos κατάφερε, με τη βοήθεια φίλων του, να βγει στην παραλία Piedade, στο Jaboatao dos Guararapes, όπου έσπευσε ασθενοφόρο, μεταφέροντάς τον σε νοσοκομείο στο Ρεσίφε.

Εκεί, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Την ίδια ώρα, σοκαριστικές είναι οι εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας, απαθανατίζοντας τον 51χρονο ξαπλωμένο στην άμμο με κομμένο χέρι μετά την επίθεση του καρχαρία.

Είναι, δε, περιτριγυρισμένος από σοκαρισμένους λουόμενους, οι οποίοι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα για να τον βοηθήσουν.

Στη συγκεκριμένη παραλία έχουν πρόσφατα καταγραφεί 12 επιθέσεις από καρχαρία.

Όπως αποκάλυψε ο μηχανικός Edriano Gomes στους δημοσιογράφους, το θύμα νωρίτερα τα έπινε με φίλους.

«Μέσα στο νερό, τη στιγμή της επίθεσης, βρισκόταν και ένας φίλος μου, ο οποίος τον είδε ξαφνικά να παλεύει. Υπήρχε παντού αίμα», ανέφερε, σημειώνοντας πως ο καρχαρίας δεν έδωσε σημασία στον άλλον άνδρα.

Δεν είναι γνωστό τι είδους καρχαρία επιτέθηκε στον Santos, ωστόσο οι ειδικοί πιστεύουν ότι ήταν πιθανότατα «ταύρος» ή «τίγρης».

Παρά επίσης την ειδική σήμανση που προειδοποιεί τους λουόμενους για την επικινδυνότητα της συγκεκριμένης θάλασσας, ο 51χρονος μπήκε στο νερό, ενώ ο ναυαγοσώστης που υπήρχε δεν φώναξε στους δύο άντρες να βγουν, καθώς είχαν μπει μόνο μέχρι τη μέση…

Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί πως οι επιθέσεις καρχαριών είναι συχνότερες αυτήν την περίοδο του χρόνου στη Βραζιλία, καθώς οι βροχές κάνουν τη θάλασσα σκοτεινή.

Από το 1992 πάντως, στην πολιτεία Pernambuco, όπου βρίσκεται και το Jaboatao dos Guararapes, έχουν σημειωθεί 62 επιθέσεις καρχαριών, οι 25 από τις οποίες θανατηφόρες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.