ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Λίβανος: Δήλωσε την παραίτησή του ο διορισμένος πρωθυπουργός Σ.Χαρίρι

Λίβανος: Δήλωσε την παραίτησή του ο διορισμένος πρωθυπουργός Σ.Χαρίρι

Ο διορισμένος πρωθυπουργός του Λιβάνου, Σαάντ Χαρίρι υπέβαλλε την παραίτησή από τα καθήκοντά του και την προσπάθεια σχηματισμού κυβέρνησης.

Ο Χαρίρι, που δεν κατάφερε να σχηματίσει κυβέρνηση τους τελευταίους οκτώ μήνες, ανέφερε πως «αποχώρησα από την προσπάθεια σχηματισμού κυβέρνησης. Ο Αούν απαίτησε κάποιες τροπολογίες, τις οποίες θεώρησε απαραίτητες, και είπε ότι δεν θα μπορέσουμε να καταλήξουμε σε συνεννόηση μεταξύ μας… Ο Θεός να σώσει αυτήν τη χώρα».

Από την πλευρά του, ο Αούν κατηγόρησε τον Χαρίρι ότι είχε ήδη αποφασίσει να παραιτηθεί πριν από τη συνάντησή τους. «Ο Χαρίρι απέρριψε πιθανές τροπολογίες που σχετίζονται με αλλαγές στα υπουργεία και στα ονόματα που σχετίζονται με αυτά», ανέφερε το γραφείο του Λιβανέζου προέδρου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.