ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τρομακτική στιγμή σε κατάστημα ρούχων – Φίδι σε ρόλο… πελάτη (βίντεο)

Τρομακτική στιγμή σε κατάστημα ρούχων – Φίδι σε ρόλο… πελάτη (βίντεο)

Μία τρομακτική στιγμή έζησαν οι υπάλληλοι και οι πελάτες σε ένα κατάστημα με ρούχα στην Κουέ Σον, στην επαρχία Κουάνγκ Ναμ στο Βιετνάμ, όταν ένα φίδι εμφανίστηκε ξαφνικά.

Όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο που ανέβηκε στα social κι έγινε viral δείχνει το φίδι να σέρνεται στο πάτωμα και να διασχίζει το μαγαζί.

Η γυναίκα που τραβάει το βίντεο ακούγεται τρομοκρατημένη, ενώ ακολουθεί το ερπετό ενώ κρύβεται πίσω από μια σκουπιδοσακούλα και αρχίζει να ανεβαίνει στον τοίχο.

Δεν είναι και ότι καλύτερο να γνωρίζεις ότι κάπου στο μαγαζί σου κρύβεται ένα φίδι.

“Δούλευα όταν είδα ένα φίδι να σέρνεται μέσα στο μαγαζί” λέει η γυναίκα που παραδέχεται ότι τρόμαξε πολύ.

Όταν το φίδι κρύφτηκε πίσω από κάτι ρούχα, η γυναίκα βρήκε την ευκαιρία να βγει από το κατάστημα.

Οι χρήστες δήλωσαν πως ανατρίχιασαν με το φίδι κι έτσι το βίντεο με την τρομαγμένη πωλήτρια έγινε πολύ δημοφιλές στα social media.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.