ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Θεατρίνος, πολιτικός απατεώνας και πατριδοκάπηλος» ο Φελόπουλος; Πέφτω από τα σύννεφα!

Μεθυσμένος έτρεχε με 110 χλμ. και σκότωσε 21χρονο – Το «έσκασε» για να αποφύγει το αλκοτέστ!

Μεθυσμένος έτρεχε με 110 χλμ. και σκότωσε 21χρονο – Το «έσκασε» για να αποφύγει το αλκοτέστ!

Σκότωσε 21χρονο οδηγό επειδή ήταν μεθυσμένος και το “έσκασε” για να μην κάνει αλκοτέστ. Αρχικά συνέλαβαν τη σύζυγό του.

Μεθυσμένος οδηγός που πήγαινε με 110 χλμ/ώρα, τραυμάτισε θανάσιμα έναν 21χρονο και οδηγείται στη φυλακή για έξι χρόνια.

Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε πριν δύο χρόνια στην Αγγλία, όταν ο 47χρονος Νιγκέλ Νόρτον μετά την κατανάλωση άφθονου αλκοόλ πήρε το αμάξι του για να επιστρέψει σπίτι.

Ο 47χρονος οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα και έπεσε πάνω στον 21χρονο Λούις Χόρσμπι, καταστρέφοντας ολοσχερώς το όχημά του και σκοτώνοντας ακαριαία το θύμα.

Σύμφωνα με τους κατήγορους, όπως γράφει η Daily Mail, ο δράστης φαίνεται πως προσπάθησε να διαφύγει της αστυνομίας ώστε να μην υποβληθεί σε αλκοτέστ, ενώ γνώριζε ότι σκότωσε τον 21χρονο. Μάλιστα, όπως έχουν υποστηρίξει δύο μάρτυρες, τον είδαν να το βάζει στα πόδια και να κλείνει το κινητό του τηλέφωνο, ενώ φαίνεται να πήδηξε και μέσα από ένα παράθυρο για να μην τον βρουν αστυνομικοί.

Μπροστά στο τροχαίο δυστύχημα ήταν και η κόρη του και η σύζυγός του:

«Ο κατηγορούμενος φαίνεται να περπατάει προς το αυτοκίνητο του θύματος, αλλά μετά να φεύγει και να κουνάει το κεφάλι του στην κόρη του. Είχε σίγουρα καταλάβει ότι ο 21χρονος είχε καταλήξει» αναφέρει συγκεκριμένα κατήγορος.

Όσον αφορά στη σύζυγό του, αρχικά συνελήφθη ως ύποπτη για τον θάνατο του Λούις Χόρσμπι. Αργότερα αφέθηκε ελεύθερη.

Ο 47χρονος Νιγκέλ Νόρτον τελικά δήλωσε ένοχος, τιμωρήθηκε με έξι χρόνια φυλάκιση και επτά χρόνια αφαίρεσης του διπλώματος οδήγησης. Για να οδηγήσει ξανά θα πρέπει επίσης να δώσει σχετικές εξετάσεις.

Σε επιστολή του ζητάει συγγνώμη για όσα συνέβησαν και λέει ότι «δεν θα συγχωρήσω ποτέ τον εαυτό μου και δεν θα ξεχάσω ό,τι συνέβη».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.