ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γυναίκα πήγε να φορέσει παπούτσια και βρήκε κρυμμένο… φίδι! (βίντεο)

Γυναίκα πήγε να φορέσει παπούτσια και βρήκε κρυμμένο… φίδι! (βίντεο)

Τον απόλυτο τρόμο έζησε μία γυναίκα όταν πήγε να φορέσει τα παπούτσια της και βρήκε μέσα ένα…φίδι!

Τα φίδια προκαλούν τρόμο στους περισσότερους ανθρώπους. Φανταστείτε να πάτε να φορέσετε το παπούτσι σας και να βρείτε μέσα του ένα τέτοιο φιδάκι.

Αυτή είναι η τρομακτική στιγμή που μια γυναίκα βρήκε έναν ζωντανό πύθωνα μέσα στα παπούτσια της.

Η 25χρονη Κριστίν Μπρόντγουεϊ ήταν έτοιμη να βάλει τα αθλητικά παπούτσια της, όταν πρόσεξε ότι κάτι γυάλιζε μέσα στο ένα παπούτσι.

Η γυναίκα κατάλαβε ότι μέσα στο παπούτσι της είχε κρυφτεί ένα ζωντανό φίδι.

Δεν έχασε την ψυχραιμία της και σήκωσε το κόκκινο καλάθι με τα παπούτσια και τα έβγαλε όλα μαζί έξω από το σπίτι.

Στη συνέχεια, η Κριστίν αναποδογύρισε το παπούτσι με το μικρό φίδι, μέχρι που το ερπετό έπεσε καταγής.

Όπως φαίνεται στο ανατριχιαστικό βίντεο, το μωρό πύθωνας βγήκε από το αθλητικό υπόδημα και γρήγορα εξαφανίστηκε στην κοντινή βλάστηση, στο Τσονμπούρι της Ταϊλάνδης, την 1η Ιούλη.

“Να θυμάστε να ελέγχετε πριν φορέσετε τα παπούτσια σας” προειδοποιεί η νεαρή γυναίκα, θέλοντας το πάθημά της να γίνει μάθημα για όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο.

“Είδα κάτι να κινείται και στην αρχή νόμισα ότι ήταν βάτραχοςσυνέχισε να λέει η 25χρονη Κριστίν για τη στιγμή που είδε για πρώτη φορά τον πύθωνα μέσα στο παπούτσι της.

“Παραλίγο να πάθω καρδιακή προσβολή, όταν κατάλαβα ότι ήταν ένα φίδι” παραδέχεται η γυναίκα, περιγράφοντας την τρομάρα που πήρε μόλις κατάλαβε ότι μέσα στο Nike κρυβόταν ένα φιδάκι.

“Ήμουν πολύ σοκαρισμένη και το ίδιο ίσχυε και για την αδερφή μου. Πήραμε τα παπούτσια έξω από το σπίτι όσο το δυνατόν πιο γρήγορα μπορούσαμε” λέει η γυναίκα, που έδειξε πρωτοφανή ψυχραιμία, αν σκεφτεί κανείς ότι μόλις είχε δει έναν πύθωνα να κρύβεται στο παπούτσι που ετοιμαζόταν να φορέσει.

“Από εδώ και στο εξής θα τσεκάρω πάντα τα παπούτσια μου κάθε φορά πριν τα βάλω και δυο και τρεις φορές” λέει γελώντας η νεαρή κοπέλα και συμβουλεύει όλοι να κάνουν το ίδιο.

Δείτε το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.