ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τεράστιο γυναικείο κεφάλι πετά πάνω από το Τόκιο και…επιβλέπει! (βίντεο)

Τεράστιο γυναικείο κεφάλι πετά πάνω από το Τόκιο και…επιβλέπει! (βίντεο)

Την Παρασκευή οι κάτοικοι του Τόκιο, είδαν πάνω από τα κεφάλια τους μια τεράστια ιπτάμενη φιγούρα να κινείται απειλητικά και να τους…επιβλέπει!

Οι πολίτες της γιαπωνέζικης μεγαλούπολης είδαν ένα τεράστιο αερόστατο γεμάτο θερμό αέρα να πετά πάνω από το πάρκο Yoyogi.

Επρόκειτο για ένα γιγάντιο, ιπτάμενο έργο τέχνης, κατασκευασμένο με τέτοιο τρόπο που να μοιάζει με ανθρώπινο πρόσωπο που πετούσε πάνω από τα δέντρα στο πάρκο της ιαπωνικής πρωτεύουσας.

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, το καλλιτεχνικό πρότζεκτ λέγεται Μασαγιούμε (Προφητικό Όνειρο) και αποτελεί δημιουργία μια καλλιτεχνικής κολεκτίβας που ειδικεύεται στη σύγχρονη τέχνη.

Το τεράστιο αερόστατο σε σχήμα γυναικείας κεφαλής πετούσε για ώρες πάνω από το Τόκιο, προκαλώντας τον θαυμασμό και σε κάποιες φορές τον τρόμο και την ανατριχίλα σε αρκετούς κατοίκους της περιοχής.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η καλλιτεχνική ομάδα ξεκίνησε να προετοιμάζεται για το καλλιτεχνικό πρότζεκτ ήδη από το 2019, ώσπου τελικά την Παρασκευή όλα ήταν έτοιμα για την προσπάθειά τους.

Το γεγονός ότι δεν προηγήθηκε κάποια ανακοίνωση του πρότζεκτ σε ευρεία κλίμακα σημαίνει ότι πολλοί από τους κατοίκους του Τόκιο πιάστηκαν απροετοίμαστοι για το εντυπωσιακό θέαμα.

“Αυτό το πρόσωπο, που είναι ενός αληθινού ανθρώπου που υπάρχει πραγματικά, θα είναι ορατό από πολλές προοπτικές, μέσα από τα social media και τα ΜΜΕ. Και αυτό το πρόσωπο θα μας κοιτάει πίσω από τον ουρανό της πανδημίας, σαν να μας λέει ότι πρέπει να στηρίξουμε τους εαυτούς μας στην τωρινή κατάσταση. Θα συνεχίζει να αντιμετωπίζει αυτούς τους καιρούς της δοκιμασίας. Θα κοιτάει μπροστά μέσα από τον χρόνο, όταν θα ανακαλύψουμε κάτι για το οποίο να θέλουμε να μοιραζόμαστε την φαντασία μας, ό,τι άλλο κι αν συμβαίνει” αναφέρει ο ιστότοπος της καλλιτεχνικής κολεκτίβας για το πρότζεκτ.

Μέχρι αργά το απόγευμα της ίδιας μέρας το αερόστατο με το ανθρώπινο πρόσωπο είχε κατέβει από τον ουρανό του Τόκιο, αλλά κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ότι δεν πρόκειται να ανέβει ξανά.

Δείτε το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.