ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αεροσυνοδός αποκαλύπτει το μυστικό για ιδιαίτερη περιποίηση στο αεροπλάνο (βίντεο)

Αεροσυνοδός αποκαλύπτει το μυστικό για ιδιαίτερη περιποίηση στο αεροπλάνο (βίντεο)

Το TikTok έχει προσφέρει αρκετά μυστικά και κόλπα, όπως αυτό που αποκάλυψε μία αεροσυνοδός μέσα από το τελευταίο της βίντεο.

Σε μια πρόσφατη ανάρτησή της, η Κατ αναφέρει για ένα απλό κόλπο που θα κάνει όποιον το χρησιμοποιήσει να απολαύσει ειδική μεταχείριση από το πλήρωμα στο αεροπλάνο.

“Η πτήση σας θα αλλάξει δραματικά” γράφει χαρακτηριστικά η αεροσυνοδός στην ανάρτησή της.

“Εάν κάνετε αυτό το απλό πράγμα σε ένα αεροσκάφος, σας υπόσχομαι, θα λάβετε βασιλική περιποίηση από τις αεροσυνοδούς” αναφέρει η νεαρή γυναίκα.

“Το να είσαι αεροσυνοδός είναι εξαντλητικό. Βρίσκεσαι διαρκώς σε διαφορετικές ζώνες ωρών, ξυπνάς τρελές ώρες και έχεις να αντιμετωπίσεις θυμωμένους επιβάτες” αναφέρει η όμορφη αεροσυνοδός.

“Γι’ αυτό σας υπόσχομαι, την επόμενη φορά που θα ταξιδέψετε με το αεροπλάνο, εάν θέλετε να λάβετε σπέσιαλ περιποίηση από τις αεροσυνοδούς, αυτό είναι το μόνο που πρέπει να κάνετε” συμβουλεύει η Κατ.

Όπως αναφέρει η νεαρή κοπέλα, μια μικρή ένδειξη ευγνωμοσύνης από την πλευρά του επιβάτη θα έχει θαυματουργά αποτελέσματα, συμβουλεύοντας τους επιβάτες να αγοράσουν ένα κουπόνι για τα Starbucks ή κάποιο γλυκό.

“Ένα κουπόνι 5 δολαρίων για τα Starbucks – σημαίνει τα πάντα για εμάς όταν μας το δίνει ένας επιβάτης” εξηγεί η γυναίκα.

“Και αν δεν έχετε τέτοια δωρο-κουπόνια, απλά αγοράστε μερικές σοκολάτες, λιπγκλός ή οτιδήποτε άλλο και χαρίστε το στις αεροσυνοδούς” λέει η Κατ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

“Θα ξέρουμε πού κάθεστε και θα ξέρουμε πώς μοιάζετε και ολόκληρο το πλήρωμα θα φροντίσει ώστε να σας περιποιηθούν” εξηγεί η όμορφη αεροσυνοδός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.