ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Απάνθρωποι γονείς – Άφησαν την κόρη τους σε ερημικό νησί επειδή ήταν άτακτη

Απάνθρωποι γονείς – Άφησαν την κόρη τους σε ερημικό νησί επειδή ήταν άτακτη

Η Αστυνομία της πόλης Weihai στην επαρχία Shandong της Κίνας ειδοποιήθηκε από ψαράδες για την παρουσία ενός μικρού κοριτσιού σε ερημικό νησί.

Η κοπέλα φέρεται να τους πλησίασε και να τους είπε ότι βρέθηκε στο νησί παρά τη θέλησή της από τους γονείς της και τους παρακάλεσε να την πάρουν πίσω στην ακτή.

Η αστυνομία βρήκε τόσο το κορίτσι όσο και τους γονείς της οι οποίοι είπαν στις Αρχές ότι ήθελαν να τη διδάξουν για τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες. Εξήγησαν ότι ήταν ένα δύσκολο παιδί που εγκατέλειψε το σχολείο και με το ζόρι έβγαινε από το δωμάτιο της έστω και για να φάει. Όταν συνειδητοποίησαν ότι το να συζητάνε μαζί της δεν έχει αποτέλεσμα, αποφάσισαν να λάβουν ακραία μέτρα.

Όπως εξήγησαν στις Αρχές, αφότου μίλησαν με έναν ειδικό που συμφώνησε να τους συνοδεύσει στην αποστολή τους, το ζευγάρι αποφάσισε να πάει την 13χρονη σε ένα κοντινό ερημικό νησί για να υποχρεωθεί να μάθει να επιβιώνει σε αντίξοες συνθήκες.

Μόνο που τα πράγματα δεν πήγαν σύμφωνα με το σχέδιο, καθώς αντί να προσπαθήσει να αναπτύξει τις ικανότητες που απαιτούνται για να επιβιώσει, η κοπέλα τους «ξέφυγε» όταν οι γονείς της δεν πρόσεχαν και ζήτησε βοήθεια από τους ψαράδες για να τη σώσουν.

«Δεν αντέχω! Με ανάγκασαν να επιβιώσω σε αυτό το έρημο νησί. Έχουμε μόνο νερό και μπισκότα. Δεν μπορούν καν να ανάψουν φωτιά. Μπορείτε να με πάρετε πίσω στην ακτή;» είπε η κοπέλα στους ψαράδες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι γονείς του κοριτσιού αρχικά αρνήθηκαν να φύγουν από το νησί, υποστηρίζοντας ότι είχαν τα απαραίτητα εφόδια. Στο τέλος όμως η αστυνομία έπεισε την οικογένεια ότι πρέπει να γυρίσουν πίσω κι έτσι αποχώρησαν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.