ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Γυναίκα έκοψε τη βέρα μετά 18 χρόνια γάμου γιατί δεν έβγαινε με τίποτα! (βίντεο)

Γυναίκα έκοψε τη βέρα μετά 18 χρόνια γάμου γιατί δεν έβγαινε με τίποτα! (βίντεο)

Μια γυναίκα από το Μόντρεαλ του Καναδά αναγκάστηκε να κόψει τη βέρα της, έπειτα από 18 χρόνια γάμου.

Η Πέγκι Βελόσα βιντεοσκόπησε τον εαυτό της ενώ της έκοβαν τη βέρα έπειτα από 18 χρόνια που τη φορούσε χωρίς να τη βγάλει ποτέ, επειδή το δάχτυλό της είχε πρηστεί.

“Έπειτα από 18 χρόνια που φορούσα τη βέρα μου, αποφάσισα να τη βγάλω από το δάχτυλό μου, αλλά δεν μπορούσα όσο κι αν προσπαθούσα” λέει η γυναίκα.

“Όχι, δεν υπήρχε κάποια παράξενη μυρωδιά ή κάποια μόλυνση, γιατί μπορούσα να γυρίσω το δαχτυλίδι στο δάχτυλό μου και υπήρχε περιθώριο από κάτω. Το φορούσα ενώ έπλενα τα χέρια μου, ενώ κοιμόμουν, ακόμα και στο μπάνιο. Και μιας και υπήρχε χώρος από κάτω, σαπούνι και νερό έμπαιναν εκεί, όταν έπλενα τα χέρια μου” λέει η γυναίκα.

“Στο τέλος, αποφάσισα να πάω στον κοσμηματοπώλη της περιοχής μου και να του ζητήσω να μου βγάλει τη βέρα από το χέρι μου, έπειτα από 18 ολόκληρα χρόνια” αναφέρει η Πέγκυ για το γαμήλιο δαχτυλίδι.

“Δεν πονούσα καθόλου, αλλά το δάχτυλό μου μοιάζει στο βίντεο λες και είναι έτοιμο να εκραγεί” αναφέρει η γυναίκα.

@pegvella

I never took off my ring for 18 years, gained weight & couldn’t get it off. Got it cut! #jewelery #jeweler #ringoff #freedom #takeitoff #fypシ #foryou

♬ original sound – PegVella

“Το πρήξιμο ήταν από την προηγούμενη ημέρα, όταν προσπαθούσα να βγάλω μόνη μου τη βέρα μου” αναφέρει η Πέγκυ.

Το βίντεο με το πρησμένο δάχτυλο της γυναίκας να μην μπορεί να απελευθερωθεί από τη βέρα της ανέβηκε στα social media κι έγινε αμέσως viral, με τους χρήστες να μοιράζονται κι αυτοί τις παρόμοιες εμπειρίες τους με σφηνωμένα δαχτυλίδια.

“Δεν έβγαλες τη βέρα σου για 18 χρόνια για να την πλύνεις;” ρωτάει έκπληκτος κάποιος σχολιαστής.

“Λίγο ακόμη να το άφηνες έτσι και θα σου έπεφτε το δάχτυλο” ανέφερε κάποιος άλλος.

“Το ξέρω ότι είναι το γαμήλιο δαχτυλίδι σου, αλλά θα έπρεπε να είχες πει κάτι πολύ πριν απ’ αυτό. Μπορεί ακόμη και να έχανες το δάχτυλό σου” γράφει κάποιος άλλος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.