ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ηρωική υπάλληλος σώζει παππού που πέφτει με το αναπηρικό καρότσι σε κυλιόμενες! (βίντεο)

Ηρωική υπάλληλος σώζει παππού που πέφτει με το αναπηρικό καρότσι σε κυλιόμενες! (βίντεο)

Αυτή είναι η δραματική στιγμή που μια ηρωική υπάλληλος πετάχτηκε για να πιάσει έναν ηλικιωμένο άντρα σε αναπηρική καρέκλα που πέφτει στις κυλιόμενες σε εμπορικό στην Κίνα.

Ο ηλικιωμένος άντρας προσπαθούσε να κατευθύνει την καρέκλα του στον διάδρομο όταν το καροτσάκια έχασε την πρόσφυση.

Μια ηρωική γυναίκα υπάλληλος προσπάθησε να τον τραβήξει πίσω, αλλά χωρίς επιτυχία.

Όπως φαίνεται στα πλάνα από τις κάμερες ασφαλείας, ο τρομοκρατημένος ηλικιωμένος άντρας άρχισε να κατεβαίνει με φόρα τον κυλιόμενο διάδρομο και ήταν έτοιμος να συντριβεί επάνω στα ταμεία, σε ένα κατάστημα στη Γκουιζού της Κίνας.

Ήταν χάρη σε μια εύστροφη υπάλληλο που άκουσε τον άντρα να φωνάζει και κυριολεκτικά πέταξε για να αρπάξει την αναπηρική καρέκλα που είχε πάρει τον κατήφορο και να τη σταματήσει.

Όπως ανέφεραν τα τοπικά ΜΜΕ, η γυναίκα τραυματίστηκε όταν έπεσε στον κυλιόμενο διάδρομο και σύρθηκε για λίγη ώρα.

Ωστόσο, η ηρωική υπάλληλος ανέφερε ότι θα έκανε και πάλι το ίδιο, εάν ήταν να βοηθήσει κάποιον άνθρωπο που βρίσκεται σε ανάγκη και κινδυνεύει.

«Απλά ήθελα να σπεύσω και να βοηθήσω, ανεξάρτητα εάν χτύπησα ή όχι, ώστε να γλιτώσω τον άνθρωπο προτού τραυματιστεί» λέει η γυναίκα για την ηρωική πράξη της να σώσει τον άντρα επάνω στο αναπηρικό καρότσι.

Σύμφωνα με τις σχετικές αναφορές στα τοπικά ΜΜΕ, ο παππούς δεν τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της περιπέτειάς του στις κυλιόμενες και δεν βρίσκει τρόπο να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του στην καλόκαρδη υπάλληλο, που όπως λέει, του έσωσε τη ζωή.

Η ηρωική ενέργεια της γυναίκας ανέβηκε στα social media και έγινε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα viral στα social media.

Οι χρήστες στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης εξέφρασαν τον θαυμασμό τους για την αστραπιαία αντίδραση της υπαλλήλου στο εμπορικό στην Κίνα και την ανακούφισή τους που ο ηλικιωμένος δεν τραυματίστηκε.

Πολλοί ευχήθηκαν περαστικά στη γυναίκα που απέκτησε μερικές αμυχές και μελανιές στην προσπάθειά της να σώσει τον άντρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.