ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Παπαγάλοι…κλέφτες αρπάζουν ρούχα από απλώστρα! (βίντεο)

Παπαγάλοι…κλέφτες αρπάζουν ρούχα από απλώστρα! (βίντεο)

Αυτή είναι η ξεκαρδιστική στιγμή που δυο πονηροί παπαγάλοι είναι έτοιμοι να κάνουν τις αταξίες τους σε μια μπουγάδα στην Αυστραλία.

Οι δύο παπαγάλοι βιντεοσκοπήθηκαν στον κήπο ενός σπιτιού στο Τσέσνοκ της Νέας Νότιας Ουαλίας, στην Αυστραλία.

Τα δύο τροπικά πουλιά περπατούσαν επάνω στα σκοινιά της απλώστρας, τσιμπολογώντας τα ρούχα, προτού ρίξουν την μπουγάδα στο πάτωμα.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, οι άτακτοι παπαγάλοι ρίχνουν στο έδαφος ένα – ένα τα ρούχα από την απλώστρα και φαίνονται να διασκεδάζουν πολύ με τις πονηριές τους.

Αφού απήλαυσαν την αταξία τους, οι παπαγάλοι πέταξαν μακριά, με τον έναν να κάθε εκεί δίπλα να καμαρώσει για λίγο ακόμα τα κατορθώματά τους.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα κοκατού με τις κίτρινες ουρές είναι ένα από τα 5 είδη μαύρων κοκατού που κατοικούν στην Αυστραλία.

Εκτός από τα μαύρα κοκατού με τις κίτρινες ουρές υπάρχουν και αυτοί με τις κόκκινες ουρές, οι μαύροι γκλόσι, οι μαύροι κάρναμπι και οι μαύροι Μποντίν.

Ζουν σε ολόκληρη την Αυστραλία, με τους μαύρους παπαγάλους κοκατού να είναι οι πιο συνηθισμένοι στη Νέα Νότια Ουαλία.

Συχνά τρέφονται με κουκουνάρια, οπότε είναι συνηθισμένοι να τραβάνε με το ράμφος τους για να τραφούν.

Γι’ αυτό τον λόγο, η κίνηση που έκαναν για να ρίξουν τα ρούχα της μπουγάδας τούς είναι πολύ οικεία και απ’ ό,τι φαίνεται πολύ διασκεδαστική.

Το βίντεο με τα παιχνιδιάρικα παπαγαλάκια ανέβηκε στα social media και σε πολύ λίγο χρόνο έγινε viral.

Οι χρήστες γοητεύτηκαν από τους αξιολάτρευτους παπαγάλους και όπως ανέφεραν δεν θα είχαν πρόβλημα να ξαναβάλουν τα ρούχα τους για πλύσιμο, εάν ήταν να δουν από κοντά αυτά τα άτακτα πουλιά.

“Τι υπέροχοι λωποδύτες είναι αυτοί!” σχολίασε κάποιος από τους χρήστες που ενθουσιάστηκαν από τα κοκατού.

“Είναι τέλειοι! Θέλω κι εγώ έναν!” έγραψε κάποιος άλλος, αδιαφορώντας που δεν θα προλαβαίνει να βάζει μπουγάδα με αυτά τα σκανταλιάρικα πουλάκια, που δεν λένε να σταματήσουν να κάνουν διαβολιές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.