ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δημοσιογράφος του RTL υποκρινόταν ότι βοήθησε πλημμυροπαθείς – Μουτζουρώθηκε με λάσπες για να την πιστέψουν (βίντεο)

Δημοσιογράφος του RTL υποκρινόταν ότι βοήθησε πλημμυροπαθείς – Μουτζουρώθηκε με λάσπες για να την πιστέψουν (βίντεο)

Η δημοσιογράφος από την Γερμανία, Σουζάνα Οχλέν έχασε τη δουλειά της, καθώς υποκρινόταν ότι βοήθησε πλημμυροπαθείς, ενώ την είχε “συλλάβει” η κάμερα να μουτζουρώνεται με λάσπη για να γίνει πιστευτή.

Η 39χρονη γέμισε με λάσπες τα ρούχα της για να προσποιηθεί ότι βοήθησε στον καθαρισμό της πόλης Μπαντ Μουστερέιφελ, μετά από τις καταστροφικές πλημμύρες που στοίχισαν τη ζωή σε τουλάχιστον 128 άτομα στη Γερμανία.

Το RTL.de είχε δημοσιεύσει ένα άρθρο με τίτλο: «Καθαρισμός μετά την πλημμύρα: Η παρουσιάστρια του RTL δίνει ένα χέρι βοηθείας στο Μπαντ Μουστερέιφελ».

Όμως, ένας θεατής δημοσίευσε στα social media ένα βίντεο που την δείχνει να λερώνει με λάσπη τα ρούχα της πριν από το ρεπορτάζ. Σε απάντηση, το κανάλι δήλωσε: «Η προσέγγιση της δημοσιογράφου μας έρχεται σε αντίθεση με τις δημοσιογραφικές αρχές και τα δικά μας πρότυπα. Ως εκ τούτου, της δώσαμε άδεια άνευ αποδοχών από τη Δευτέρα, αμέσως μόλις μάθαμε γι’ αυτό».

Μουτζουρώθηκε με λάσπες για να δείξει πως βοήθησε

Το βίντεο δείχνει την Όχλεν με ένα θαλασσί πουκάμισο, καπέλο και μπότες, να σκύβει, να παίρνει λάσπη και να λερώνει τα ρούχα της στο παρασκήνιο, ενώ περιβάλλεται από συντρίμμια σπιτιών που έχουν καταστραφεί από τις πλημμύρες. Στη συνέχεια, σκύβει για δεύτερη φορά, αυτή τη φορά γεμίζοντας με λάσπη το πρόσωπό της. Ο θεατής που τραβά το βίντεο ακούγεται να γελάει ότι η δημοσιογράφος γυρίζει προς την κάμερα μουτζουρωμένη με λάσπες στο πρόσωπο.

Η Όχλεν εργαζόταν στο RTL από το 2008 και παρουσίασε μεταξύ άλλων εκπομπές όπως το Good Evening RTL, το Good Morning Germany και το Point 12.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.