O O.Ντέιμεν έκανε το… ταξίδι της ζωής του στο διάστημα αλλά δεν έχει ψωνίσει ποτέ από την Amazon

O O.Ντέιμεν έκανε το… ταξίδι της ζωής του στο διάστημα αλλά δεν έχει ψωνίσει ποτέ από την Amazon

Ο 18χρονος Ολλανδός, Όλιβερ Ντέιμεν έγινε ο νεότερος ταξιδιώτης του διαστήματος στον κόσμο, εξέπληξε τον δισεκατομμυριούχο Τζεφ Μπέζος με μία αποκάλυψη που του έκανε.

Του είπε πως δεν έχει παραγγείλει ποτέ κάτι από το Amazon.com.

Ο Όλιβερ Ντέιμεν, φοιτητής Φυσικών Επιστημών, συνόδευσε τον Μπέζος, τον αδελφό του Μαρκ Μπέζος και την 82χρονη αεροπόρο Ουάλι Φανκ, τον γηραιότερο άνθρωπο που ταξίδεψε στο διάστημα, σε ένα ταξίδι 10 λεπτών, πέραν της ατμόσφαιρας της Γης.

«Είπα στον Τζεφ ότι στην πραγματικότητα δεν έχω ποτέ αγοράσει κάτι από την Amazon», ανέφερε στο Reuters ο Ντέιμεν, σε μια συνέντευξη που παραχώρησε από το αεροδρόμιο Σίπχολ του Άμστερνταμ. «Κι εκείνος ήταν σαν να λέει “ωωω, έχει περάσει πολύς καιρός που άκουσα κάποιον να το λέει αυτό”».

Ο Τζεφ Μπέζος ίδρυσε την εταιρεία Blue Origin πουλώντας μετοχές αξίας δισεκατομμυρίων δολαρίων από την εταιρεία του, τον κολοσσό διαδικτυακού εμπορίου Amazon.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.