ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Σπίτι για… ακριβά γούστα – Αυτό είναι το ακριβότερο διαμέρισμα της Νέας Υόρκης (βίντεο)

Σπίτι για… ακριβά γούστα – Αυτό είναι το ακριβότερο διαμέρισμα της Νέας Υόρκης (βίντεο)

Λίγες μόλις ώρες στην αγορά ήταν αρκετές για ένα διαμέρισμα , που πήρε αμέσως τον τίτλο του πιο ακριβού διαμερίσματος όλης της Νέας Υόρκης.

Ο λόγος για το ρετιρέ στο 432 Park Avenue, το οποίο πωλείται έναντι του αστρονομικού τιμήματος των 169 εκατ. δολαρίων…

Αυτό είναι το ακριβότερο σπίτι της Νέας Υόρκης

https://www.instagram.com/p/CRrRrsYF8hJ

Ο μεσίτης Ryan Serhant, γνωστός από το τηλεοπτικό ριάλιτι Million Dollar Listing New York, είναι αυτός που έβγαλε το ρετιρέ στην αγορά.

Το διαμέρισμα βρίσκεται στον 96ο όροφο του ουρανοξύστη 432 Park Avenue και έχει 6 υπνοδωμάτια και 8 μπάνια.

Το 765 τετραγωνικών μέτρων σπίτι καλύπτεται από 24 παράθυρα, προσφέροντας θέα 360 μοιρών σε όλη την πόλη. Βλέπει όλο το Μανχάταν, καθώς είναι χτισμένο δίπλα στο Central Park.

«Δεν έχει υπάρξει ποτέ κάτι κάτι σαν αυτή την κατοικία, η οποία δεν έχει βγει ποτέ άλλοτε στην αγορά», δηλώνει ο 37χρονος μεσίτης για το ρετιρέ των εκατομμυρίων σε post του στο Instagram.

Σχεδιασμένο από τον Rafael Viñoly, το διαμέρισμα πωλείται πλήρως επιπλωμένο. Και τα έπιπλα έχουν εδώ βαριές υπογραφές, μεταξύ αυτών των Hermès και Bentley.

Ο Serhant δήλωσε στη New York Post ότι έχει λάβει πολλές προσφορές για το σπίτι τον τελευταίο μήνα, θέλησε ωστόσο να το ανεβάσει στην ιστοσελίδα του για να «μεγιστοποιήσω την αξία του».

Και κατέληξε: «Ο οποιοσδήποτε μπορεί να έχει ένα μεγάλο διαμέρισμα ή έναν ολόκληρο όροφο οπουδήποτε. Αλλά υπάρχει μόνο ένα ρετιρέ στο 432 Park Avenue. Και το 432 Park Avenue είναι μια από τις καλύτερες δημιουργίες του κόσμου»…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.