ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

M.Bρετανία: Νέα τηλεοπτική σειρά σατιρίζει τη βασιλική οικογένεια (φώτο)

M.Bρετανία: Νέα τηλεοπτική σειρά σατιρίζει τη βασιλική οικογένεια (φώτο)

Κυκλοφόρησε μια νέα σατιρική τηλεοπτική εκπομπή που ακολουθεί την βρετανική βασιλική οικογένεια και περιλαμβάνει μερικές, αρκετά τολμηρές, παρωδίες μελών της βασιλικής οικογένειας, συμπεριλαμβανομένου του οκτάχρονου πρίγκιπα Τζορτζ.

Το «Prince» είναι διαθέσιμο στο HBO Max, αφού η πλατφόρμα κυκλοφόρησε και τα 12 επεισόδια της σειράς ταυτόχρονα – και ένα νέο τρέιλερ συμπεριλαμβάνει πολλά γνωστά μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Ακολουθώντας τη ζωή του νεαρού πρίγκιπα Τζορτζ (σε ημι-μυθιστορηματική σατιρική μορφή, φυσικά), η σειρά σατιρίζει πολλά διάσημα μέλη της βασιλικής οικογένειας, όπως τον πρίγκιπα Τζορτζ, την πριγκίπισσα Σάρλοτ, τον πρίγκιπα Λούις, τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και φυσικά την Κέιτ Μίντλετον, τον πρίγκιπα Χάρι, την Μέγκαν Μαρκλ, τον διάδοχο του βρετανικού θρόνου Κάρολο και τη σύζυγό του Καμίλα. Βέβαια από τη σειρά δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η βασίλισσα Ελισάβετ.

Ο συγγραφέας και εκτελεστικός παραγωγός Γκάρι Τζανέτι δανείζει τη φωνή του στον πρίγκιπα Τζορτζ, ενώ στη σειρά παίρνουν μέρος ο Ορλάντο Μπλουμ ως πρίγκιπας Χάρι και η Σόφι Τέρνερ ως πριγκίπισσα Σάρλοτ.

Όσο για το τι θα συμβεί στη σειρά, η επίσημη αναφορά γράφει:

«Πριν ο Τζορτζ κυβερνήσει τη Βρετανία, θα θεσπίσει τους δικούς του νόμους στην κωμωδία του Τζανέτι… Επειδή η διαδοχή του δεν θα έρθει σύντομα, σε κάθε επεισόδιο ο Τζορτζ θα βρίσκει τον δρόμο του στη ζωή ως νέος πρίγκιπας στη σύγχρονη εποχή – από τα 775 δωμάτια του παλατιού του Μπάκιγχαμ μέχρι το δημοτικό σχολείο με κοινούς θνητούς».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.