ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κοπέλα στράβωσε εντελώς από την ένεση μετά από επίσκεψη σε οδοντίατρο! (βίντεο)

Κοπέλα στράβωσε εντελώς από την ένεση μετά από επίσκεψη σε οδοντίατρο! (βίντεο)

Για τους περισσότερους μια επίσκεψη στον οδοντίατρο δεν είναι και το καλύτερο που μπορεί να τους συμβεί. Δεν είναι μόνο ο φόβος για τον οδοντιατρικό τροχό ή ο πόνος από το σφράγισμα, είναι και τα παρατράγουδα από τη νάρκωση που μπορεί να σε αφήσουν εντελώς “στραβωμένο”.

Όπως ακριβώς στραβωμένο έμεινε αυτό το κορίτσι στο παρακάτω βίντεο, μετά την επίσκεψή του στον οδοντογιατρό.

Η κοπέλα υπέστη ένα επικό fail από τη νάρκωση που της έκανε ο οδοντίατρος, με αποτέλεσμα το μισό της πρόσωπο να απομείνει εντελώς μουδιασμένο, λες και είχε υποστεί εγκεφαλικό.

Η 26χρονη ρεσεψιονίστ Βικτόρια Ορσίνι πήγε στο οδοντιατρείο για να κάνει ένα σφράγισμα σε ένα δόντι που της είχε χαλάσει, αλλά η έξτρα δόση αναισθητικής ένεσης που ο οδοντογιατρός της έκανε για να μην πονέσει την άφησε παραμορφωμένη με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο.

Όσο η Βικτόρια καθόταν στην καρέκλα του γιατρού ένιωθε ότι το στόμα της δεν είχε μουδιάσει αρκετά και ζήτησε να της κάνει κι άλλη ένεση με αναισθητικό.

Η δεύτερη δόση νοβοκαΐνης, όμως, αποδείχτηκε ότι παραήταν πολύ για τη νεαρή κοπέλα.

Μετά την επίσκεψη, η νεαρή κοπέλα και ο φίλος της ο Έρικ έκατσαν στο αμάξι και ξεκαρδίστηκαν στα γέλια για τις αστείες συνέπειες του φαρμάκου.

Η Βικτόρια προσπάθησε να εξηγήσει γιατί ζήτησε από τον γιατρό να της κάνει κι άλλη ένεση, αλλά ήταν αδύνατο να την καταλάβει κανείς έτσι όπως είχε στραβώσει το στόμα της.

Όπως αδύνατο ήταν και το να πιει νερό με το στόμα της, αφού τα χείλη της αρνούνταν να λειτουργήσουν μετά την τόσο τοπικό αναισθητικό.

Το βίντεο ανέβηκε στα social media, με τους χρήστες να ξεκαρδίζονται με το πάθημα της όμορφης Βικτόρια και να μην διστάζουν να μοιραστούν και τις δικές τους ανάλογες εμπειρίες με τα δικά τους fail στον οδοντογιατρό.

Εσείς τι λέτε. Έχετε κι εσείς να διηγηθείτε παρόμοιες ιστορίες;

Δείτε το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.