Απλήρωτος οικοδόμος πήρε εκσκαφέα και γκρέμιζε μπαλκόνια πολυκατοικίας (βίντεο)

Απλήρωτος οικοδόμος πήρε εκσκαφέα και γκρέμιζε μπαλκόνια πολυκατοικίας (βίντεο)

Αυτή είναι η επώδυνη στιγμή που ένας οικοδόμος στη Γερμανία γκρεμίζει τα μπαλκόνια σε μια καινούρια πολυκατοικία, επειδή έμεινε απλήρωτος.

Στο συγκλονιστικό βίντεο που ανέβηκε στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης Reddit και έγινε πολύ σύντομα viral ένας εκσκαφέας φαίνεται να ξηλώνει τα μπαλκόνια σε ένα ολοκαίνουριο συγκρότημα κατοικιών, με το έδαφος να γεμίζει συντρίμμια.

“Κάποιος δεν πλήρωσε τους εργάτες του” τιτλοφορείται το βίντεο καταστροφής και σύμφωνα με τη βρετανική ταμπλόιντ “Metro”, το περιστατικό έλαβε χώρα στο Μπλούμπεργκ της Γερμανίας, το απόγευμα της Τετάρτης 28 Ιούλη.

Όπως ανέφερε η Βρετανική εφημερίδα, σύμφωνα με τις αστυνομικές αναφορές, το κόστος των ζημιών στην πολυκατοικία ανέρχεται στις 495 χιλιάδες ευρώ.

πως σχολίασε ένας εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας, ο 47χρονος οδηγός του σκαπτικού μηχανήματος παρουσίασε την “αδικαιολόγητη καθυστέρηση στις πληρωμές” ως την αιτία πίσω από την απροσδόκητη κατεδάφιση, λέγοντας πως έδρασε από την απελπισία του που ήταν απλήρωτος.

Σύμφωνα με τη Metro που επικαλείται τοπικά ΜΜΕ, ο οικοδόμος φέρεται να πήρε τον εκσκαφέα μόνο και μόνο για να γκρεμίσει τα μπαλκόνια, μιας και δεν ήταν ο συνηθισμένος χειριστής του μηχανήματος.

Ο εξοργισμένος εργάτης σταμάτησε μόνο όταν έπαθαν βλάβη οι υδραυλικές αντλίες του μηχανήματος, αλλά είχε ήδη προλάβει να προκαλέσει ζημιές και στα γκαράζ του συγκροτήματος κατοικιών, όπου υπήρχαν δοχεία αποθήκευσης γκαζιού.

Μάλιστα, οι αρχές είχαν αποκλείσει ένα μεγάλο τμήμα της περιοχής, υπό το φόβο των εκρήξεων.

Ευτυχώς, σύμφωνα με τις σχετικές αναφορές, στο κτίριο δεν υπήρχε κανείς εκείνη την ώρα κι έτσι δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

Λίγο μετά την καταστροφή, ο οικοδόμος παραδόθηκε μόνος του στην αστυνομία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.