ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δανός YouTuber έπεσε από γκρεμό κατά τη διάρκεια γυρισμάτων και πέθανε

Δανός YouTuber έπεσε από γκρεμό κατά τη διάρκεια γυρισμάτων και πέθανε

Ένας 22χρονος Youtuber, ο Albert Dyrlund βρήκε τραγικό θάνατο κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων ενός βίντεο, καθώς έπεσε από τον γκρεμό.

Η μητέρα του 22χρονου, μιλώντας στο TV2, σημείωσε πως το παιδί της κινηματογραφούσε ένα βίντεο για το κανάλι του, όταν έπεσε από τα 199 μέτρα.

«Είναι μεγάλο το πένθος, αλλά θα ήθελα οι φαν του να το ξέρουν» σημείωσε και ζήτησε σεβασμό στην οικογένεια αυτές τις δύσκολες ώρες.

Ομάδα διάσωσης και ελικόπτερο κλήθηκαν να εντοπίσουν τον 22χρονο, οποίος, δυστυχώς, βρέθηκε νεκρός.

Ο νεαρός είχε ανοίξει το κανάλι του στο YouTube το 2016 και είχε περί τους 171.000 subscribers, ενώ στο Instagram είχε 233.000 ακολούθους.

Το 2018, άρχισε τα γυρίσματα του Team Albert, μίας κωμικής ταινίας που παρουσίαζε την προσπάθειά του να γίνει σταρ του YouTube.

Μετά την είδηση του θανάτου, οι λογαριασμοί του στα social media κατακλείστηκαν από μηνύματα αγάπης και θλίψης.

Ο Rasmus Brohave, ένας δεύτερος Δανός YouTuber, ανάρτησε μία φωτογραφία του Dyrlund στο Twitter εκφράζοντας τη βαθιά του θλίψη.

«Είμαι έτοιμος να κλάψω και δεν έχω λόγια. Δεν μπορώ να το καταλάβω. Θα κρατήσω για πάντα τις αναμνήσεις… Ευχαριστώ για αυτόν τον χρόνο, φίλε μου. Αναπαύσου εν ειρήνη» έγραψε.

Φαν του εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια και αναφέρθηκαν σε όλα όσα θυμούνταν από εκείνον, χαρακτηρίζοντάς τον «έναν από τους καλύτερους δημιουργούς περιεχόμενου στη Δανία».

«Μεγάλωσα βλέποντάς τον, είναι πολύ λυπηρό να βλέπεις ότι δεν υπάρχει πλέον και ελπίζω να αναπαυτεί εν ειρήνη» έγραψε κάποιος.

Άλλος φαν, παράλληλα, μίλησε για τη λύπη του, αλλά και προειδοποίησε για τους κινδύνους που ενέχουν τα ριψοκίνδυνα γυρίσματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.