ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η μεγάλη απάτη του ποπ κορν: Υπάλληλος σινεμά αποκάλυψε τι συμβαίνει με τις συσκευασίες (βίντεο)

Η μεγάλη απάτη του ποπ κορν: Υπάλληλος σινεμά αποκάλυψε τι συμβαίνει με τις συσκευασίες (βίντεο)

Ένας νεαρός υπάλληλος κινηματογράφου έγινε viral στο TikTok όταν ανέβασε ένα βίντεο όπου αποκαλύπτει την απάτη του ποπ κορν στους κινηματογράφους και συγκεκριμένα για το μυστικό της συσκευασίας τους.

Όπως αποκάλυψε ο νεαρός TikToker, όσοι συνηθίζουν να αγοράζουν το μεσαίο ποπ κορν στα σινεμά, μάλλον, έχουν πιαστεί κορόιδα, καθώς μικρή και μεσαία συσκευασία χωράνε ακριβώς την ίδια ποσότητα.

Στο βίντεο που ανέβηκε στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης και πολύ γρήγορα έγινε viral έχοντας συγκεντρώσει περισσότερα από 6,3 εκατ. views, ο νεαρός υπάλληλος παριστάνει τον πελάτη που παραγγέλνει ποπ κορν στον κινηματογράφο.

Ο νεαρός δείχνει στον πελάτη τα μεγέθη των συσκευασιών με το αγαπημένο σνακ των σινεφίλ – το μικρό, το μεσαίο και το μεγάλο μέγεθος.

Στην αρχή ο πελάτης ζητάει τη μικρή συσκευασία, αλλά τελικά βρίσκει την τιμή ακριβή σε σχέση με την ποσότητα του ποπ κορν και αποφασίζει να πάρει τη μεσαία.

Τότε ο νεαρός αδειάζει το περιεχόμενο της μικρή σε ένα μεσαίο δοχείο και όπως αποδεικνύεται χωρούν ακριβώς το ίδιο, με τα λεφτά, φυσικά, να είναι περισσότερα.

@thatcoolguy.25597

If you’re at the movies just get a small or large no in between? #workingatthemovies #movies #comedy #funny #fyp #foryou

♬ Calm LoFi song(882353) – S_R

Το βίντεο με την απάτη του ποπ κορν είδαν εκατομμύρια χρήστες των social media, με τους περισσότερους να σοκάρονται.

Πολλοί παραδέχτηκαν ότι την έχουν πατήσει πολλές φορές, μιας και οι περισσότεροι θεωρούν πολύ λίγη την ποσότητα μέσα στη μικρή συσκευασία και πάρα πολλή την ποσότητα στην μεγάλη κι έτσι επιλέγουν τη μεσαία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.