ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Αεροσυνοδός προειδοποιεί γιατί δεν πρέπει να ανοίγεις την πόρτα στο ξενοδοχείο όταν ακούς θόρυβο τη νύχτα! (βίντεο)

Αεροσυνοδός προειδοποιεί γιατί δεν πρέπει να ανοίγεις την πόρτα στο ξενοδοχείο όταν ακούς θόρυβο τη νύχτα! (βίντεο)

Μια αεροσυνοδός με μεγάλη εμπειρία από ταξίδια σε όλον τον κόσμο που έχει μείνει σε ξενοδοχεία στις περισσότερες χώρες του πλανήτη έχει μια συμβουλή που ίσως σου κάποτε σου σώσει τη ζωή.

Η πανέμορφη αεροσυνοδός συχνά-πυκνά ανεβάζει βίντεο στο TikTok περιγράφοντας πως είναι να ταξιδεύεις διαρκώς και δίνοντας συμβουλές για όμορφα και ασφαλή ταξίδια σε όλο τον κόσμο.

Σε μια πρόσφατη ανάρτησή της που έγινε viral, η όμορφη Ντάνι δίνει μια συμβουλή που ίσως κάποτε σε γλιτώσει από πολύ άσχημες συνέπειες και ίσως ακόμη – ακόμη σου σώσει τη ζωή.

“Ως αεροσυνοδοί ταξιδεύουμε πολύ, μένουμε σε διαφορετικά ξενοδοχεία και έχουμε πολλές παράξενες ιστορίες να διηγηθούμε” λέει η Ντάνι, ξεκινώντας το βίντεό της.

“Για να είμαι ειλικρινής, αυτή την ιστορία μου την διηγήθηκαν και κυριολεκτικά με έκανε να ανατριχιάσω” λέει η όμορφη αεροσυνοδός. «Έκανα μέρες να κοιμηθώ μετά, αφού την άκουσα» λέει η νεαρή γυναίκα.

“Μόλις είχαν προσγειωθεί έπειτα από μια πολύ κουραστική πτήση, ήταν εξαντλημένοι και απλά ήθελαν να πάνε κατευθείαν για ύπνο” λέει η κοπέλα.

“Μόλις μία από τις αεροσυνοδούς έπεσε στο κρεβάτι δυσκολευόταν να την πάρει ο ύπνος, γιατί άκουγε παιδιά να παίζουν και να γελούν έξω από το δωμάτιό της. Κι αυτό δεν κράτησε για λίγο, αλλά συνεχιζόταν για τουλάχιστον μισή ώρα” λέει η Ντάνι.

Όντας πολύ κουρασμένη και έχοντας εκνευριστεί που ο θόρυβος δεν την άφηνε να κλείσει μάτι, η αεροσυνοδός αποφάσισε να καλέσει τη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου για να διαμαρτυρηθεί για τη φασαρία.

“Το ξενοδοχείο τότε την ενημέρωσε ότι ο όροφός της ήταν αποκλειστικά για πληρώματα αεροσκαφών και πως δεν έμενε κανείς άλλος, ούτε ενήλικες ούτε παιδιά” συνέχισε να εξιστορεί η όμορφη Ντάνι.

“Η κοπέλα άκουσε με δυσαρέσκεια όσα της είπε στο τηλέφωνο ο υπάλληλος του ξενοδοχείου, ξάπλωσε ξανά στο κρεβάτι και προσπάθησε και πάλι να κοιμηθεί”.

Όμως οι φωνές και το ποδοβολητό των παιδιών έξω από το δωμάτιο συνεχίστηκαν, όπως και τα γέλια κι έτσι εκνευρισμένη και πολύ κουρασμένη η αεροσυνοδός αποφάσισε να σηκωθεί και να δει τι συνέβαινε στον διάδρομο έξω από το δωμάτιό της.

“Η νεαρή γυναίκα ντύθηκε και άνοιξε την πόρτα για να δει από πού προέρχονταν οι φωνές και τα χαχανητά των παιδιών. Κοίταξε στον διάδρομο, αλλά δεν ήταν κανείς και ξαναμπήκε στο δωμάτιο, με τις φωνές να αρχίζουν και πάλι”.

Η αεροσυνοδός δεν κρατήθηκε άλλο και κατέβηκε στη ρεσεψιόν για να διαμαρτυρηθεί.

Και πάλι οι υπάλληλοι της είπαν ότι δεν υπήρχε κανείς στον διάδρομο να κάνει φασαρία και προσφέρθηκαν να της δείξουν το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας για να την πείσουν.

“Και εκεί είναι που η ιστορία γίνεται ανατριχιαστική. Η κοπέλα είδε στο βίντεο τον εαυτό της να ανοίγει την πόρτα και ένα μικρό αγοράκι να μπαίνει στο δωμάτιο, προτού κλείσει την πόρτα ξανά”.

Δείτε το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.