ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Πονηρή μπέμπα μουντζουρώνει τον τοίχο και τα ρίχνει στον… πατέρα της! (βίντεο)

Πονηρή μπέμπα μουντζουρώνει τον τοίχο και τα ρίχνει στον… πατέρα της! (βίντεο)

Η Ζακλίν Λο από το Σίνδεϊ της Αυστραλίας ήταν στο σπίτι μαζί με την 3χρονη κορούλα της την Εμίλι Γκρέι όταν πρόσεξε ένα παράξενο σημάδι στον τοίχο…

Η χαριτωμένη Εμίλια λατρεύει να ζωγραφίζει και η πορτοκαλί γραμμή στον τοίχο ήταν σίγουρα από μία από τις κηρομπογιές της μικρούλας.

Έτσι η μαμά γρήγορα έλυσε το παζλ και βρήκε τον ένοχο για τη μουντζούρα.

Η μαμά φώναξε την Εμίλια και τη ρώτησε για τη ζωγραφιά στον τοίχο.

Όμως η τρίχρονη μικρούλα έστω κι αν η ενοχή της ήταν ολοφάνερη, αρνήθηκε κάθε κατηγορία και με εντελώς αθώο ύφος τα έριξε όλα στον άτακτο μπαμπά.

«Πώς μπορεί να το έκανε ο μπαμπάς, αφού είναι στη δουλειά;» ρωτάει τάχα θυμωμένη η μαμά.

«Σίγουρα εσύ το έκανες, άτακτο κορίτσι. Είσαι πολύ άτακτη!» λέει η μαμά, με τη μικρούλα να αρνείται ξανά πως έκανε την αταξία.

Μετά από λίγο όμως η μικρούλα παραδέχεται την αταξία και της και ζητάει συγγνώμη και από τη μαμά και από τον μπαμπά που τον κατηγόρησε άδικα λέγοντας ψέματα.

Μάλιστα πήρε κι ένα βρεγμένο χαρτί, για να καθαρίσει τη μουντζούρα από τον τοίχο.

Τι καλό κοριτσάκι, πραγματικά.

Δείτε το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.