ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αξιολάτρευτος γιος προσφέρει…μπίρα στον μπαμπά του! (βίντεο)

Αξιολάτρευτος γιος προσφέρει…μπίρα στον μπαμπά του! (βίντεο)

Λένε πως οι περισσότεροι μπαμπάδες θέλουν κόρες για να τους δίνουν κι ένα ποτήρι νερό στα γεράματα, αλλά ο μπόμπιρας στο παρακάτω βίντεο αποδεικνύει ότι και τα αγόρια καλά είναι. Μπορεί να μη σου φέρουν νερό, αλλά μια μπίρα θα στη φέρουν.

Αυτή είναι η αξιολάτρευτη στιγμή που ο 2χρονος Μάξγουελ βοηθάει τον πατέρα του σε μια δύσκολη στιγμή, φέρνοντάς του μια κρύα μπίρα από το ψυγείο.

Κι όταν ο μπαμπάς Τζος είπε το “Ναι”, ο μικρούλης Μάξγουελ έφυγε “σφαίρα” κι έφερε μια έξτρα παγωμένη από το ψυγείο.

Ο μπέμπης έδωσε το κουτάκι στον πατέρα του και ο 30χρονος είπε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κανακάρη.

Το βίντεο ανέβηκε στα social media και έγινε viral, με τους χρήστες να λιώνουν με τον μικρούλη μπόμπιρα και να μοιράζονται κι αυτοί δικές τους όμορφες στιγμές με τα δικά τους παιδάκια.

Δείτε το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.