ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Εκείνος οδηγούσε και αυτή του προσέφερε… στοματικό έρωτα – Έγιναν αντιληπτοί από διερχόμενους επιβάτες! (βίντεο)

Εκείνος οδηγούσε και αυτή του προσέφερε… στοματικό έρωτα – Έγιναν αντιληπτοί από διερχόμενους επιβάτες! (βίντεο)

Άλλη έννοια στην επικίνδυνη οδήγηση έδωσε ένα ζευγάρι που έβαλε υποψηφιότητα για το ερασιτεχνικό sex tape της χρονιάς.

Και πώς όχι όταν μία γυναίκα «συνελήφθη» από επιβάτες διερχόμενου οχήματος να αποδεικνύει έμπρακτα την αγάπη στον σύντροφό της, κάνοντας επίδειξη των γλωσσικών ικανοτήτων της (και σίγουρα δεν αναφερόμαστε στις ξένες γλώσσες), ενώ αυτός οδηγούσε.

Φαίνεται πάντως πως δεν ήταν προετοιμασμένη για δημοσιότητα, καθώς όταν αντιλήφθηκε ότι ήταν θέμα χρόνου οι επιδόσεις της να γίνουν viral στο Διαδίκτυο, καθώς αντιλήφθηκε πως είχε σηκωθεί και μια… κάμερα μέσα από το αυτοκίνητο που τους έκανε προσπέραση, κατέβασε άρον – άρον… ταχύτητα, σηκώθηκε και έκρυψε το πρόσωπό της από ντροπή.

Από την άλλη, ο οδηγός δεν δίστασε να εκφράσει τα συναισθήματά του, υψώνοντας το μεσαίο δάχτυλο στην κάμερα, αφού ξέσπασε σε γέλια.

Όπως ήταν ωστόσο φυσικό, το ακατάλληλο βίντεο, που τραβήχτηκε στη Βρετανία, κάπου στον δρόμο προς Ντάρλινγκτον, κάνει πλέον τον γύρο του Διαδικτύου, προκαλώντας ποικίλα σχόλια και αντιδράσεις.

Πολλοί είναι έτσι αυτοί που κατακρίνουν το ζευγάρι, το οποίο θέλησε να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές ορμές του εν κινήσει, ανεβάζοντας στα ύψη λίμπιντο και αδρεναλίνη, αλλά βάζοντας παράλληλα σε κίνδυνο όχι μόνο τη ζωή του, αλλά παίρνοντας ίσως στον… λαιμό τους κι άλλους.

https://twitter.com/i/status/1422128196712022016

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.