ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Ρωσία: Survivor μόλις… 2 ετών επιβίωσε για τρεις νύχτες στο δάσος

Ρωσία: Survivor μόλις… 2 ετών επιβίωσε για τρεις νύχτες στο δάσος

Ένα κοριτσάκι μόλις 22 μηνών κατάφερε να επιβιώσει για τρεις ολόκληρες νύχτες σε ένα δάσος γεμάτο αρκούδες και λύκους, στη Ρωσία.

Ο συναγερμός σήμανε όταν η μικρή Lyuda Kuzina έφυγε από το εξοχικό της οικογένειας, την περασμένη Τρίτη, κοντά στην περιοχή Tyomkinsky. Το κορίτσι έπαιζε έξω με την 4χρονη αδερφή της αλλά άρχισε να περιπλανιέται σε ένα κοντινό δάσος όταν η μητέρα επισκέφτηκε κάποιο γείτονα και την ακολούθησε η αδερφή της.

Περίπου 400 ντόπιοι εθελοντές και αστυνομικοί άρχισαν να χτενίζουν την περιοχή για τον εντοπισμό του παιδιού, με τις ελπίδες τους να σβήνουν όσο περνούσαν οι μέρες.

Δύτες έψαξαν μέχρι κοντινές δεξαμενές αλλά χωρίς αποτέλεσμα, μέχρι που, τέσσερις μέρες μετά, κάποιος σταμάτησε για ένα διάλειμμα κάπου 4 χλμ. μακριά από το σπίτι και άκουσε έναν θόρυβο.

Οι διασώστες άρχισαν να φωνάζουν και άκουσαν ξανά τον θόρυβο, που περιέγραψαν ως «ξεψυχισμένη τσιρίδα», για δεύτερη φορά- κάτι που τους οδήγησε τελικά στο παιδί. Την βρήκαν σε μερικά κλαδιά κάτω από ένα δέντρο.

«Ήταν αδύναμη, την είχαν τσιμπήσει παντού έντομα, αλλά το σημαντικότερο, ήταν ζωντανή», σημείωσε κάποιος διασώστης. «Όλοι έκλαιγαν -έμπειροι και πρωτάρηδες εθελοντές, ντόπιοι κάτοικοι, όλοι έκλαιγαν με αναφιλητά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Υποσχέθηκε ότι δεν θα φύγει ποτέ ξανά από τη μαμά», είπε η μητέρα. «Αν και δεν έχω ιδέα για πόσο καιρό θα θυμάται αυτή την υπόσχεση», πρόσθεσε η Antonina Kuzina.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.