
Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στον ναό του Αγίου Λαζάρου στη Λάρνακα της Κύπρου.Μια ηλικιωμένη Ρωσίδα, ξάπλωσε μέσα στη σαρκοφάγο του Αγίου που βρίσκεται κάτω από τον ναό. Βέβαια, δεν είχε υπολογίσει καλά τις διαστάσεις και τελικά… σφήνωσε, αδυνατώντας να βγει.
Για τον… απεγκλωβισμό της χρειάστηκαν, μάλιστα, τρία άτομα, τα οποία τη βοήθησαν να σταθεί και πάλι στα πόδια της και να δεχθεί τα πειράγματα των συμπατριωτών της, οι οποίοι υποστήριξαν χαριτολογώντας πως σφήνωσε στη σαρκοφάγο εξαιτίας των αμαρτιών της.
Οι τουρίστες αποχώρησαν λίγο αργότερα από την εκκλησία, ενώ παραμένει άγνωστο αν προκλήθηκαν ζημιές στο μνημείο.
Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι ο Λάζαρος ήταν ο πρώτος επίσκοπος της περιοχής, καθώς πήγε στην Κύπρο μετά την ανάστασή του από τον Χριστό.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.