ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Καλοστημένη απάτη Κύπριου στη Βρετανία – Πουλούσε… αέρα κοπανιστό και έβγαζε χιλιάδες ευρώ

Καλοστημένη απάτη Κύπριου στη Βρετανία – Πουλούσε… αέρα κοπανιστό και έβγαζε χιλιάδες ευρώ

Μία απίθανη κομπίνα είχε στήσει ένας 50χρονος Κύπριος στην Βρετανία, μέσω της οποίας κατάφερε να εξαπατήσει εκατοντάδες πολίτες, μέσω ψεύτικων ιστοσελίδων για πώληση εισιτηρίων.

Σύμφωνα με την Παροικιακή, ο Κύπριος είχε φτιάξει δύο ιστοσελίδες, στις οποίες πωλούσε εισιτήρια για εκδηλώσεις αλλά οι αγοραστές δεν τα λάμβαναν ποτέ.

Από την απάτη θεωρείται ότι κέρδισε 55 χιλιάδες βρετανικές λίρες.

Ο δράστης συνελήφθη μετά από δεκάδες παράπονα πολιτών, οι οποίοι πλήρωσαν τα εισιτήρια και δεν τα πήραν ποτέ. Η απάτη έγινε μεταξύ Νοεμβρίου του 2016 και Ιουνίου του 2017.

Σύμφωνα με το ίδιο μέσο ο Κύπριος παρουσιάστηκε ενώπιον δικαστηρίου την Παρασκευή (3/9), όπου του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης τριών χρόνων και έξι μηνών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ντετέκτιβ Ρίτσαρτ Μπάγκγουόρθ μιλώντας για την υπόθεση σχολίασε ότι: «Αυτός ο απατεώνας θα έχει τώρα αρκετά χρόνια να σκεφτεί τις πράξεις του και ελπίζουμε ότι θα είναι ανακούφιση για εκείνους που έχει εξαπατήσει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.