ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Βραζιλία: Θετικός στον κορωνοϊό ο υπουργός Υγείας – Συνόδευε τον Ζ.Μπολσονάρου στη Συνέλευση του ΟΗΕ

Βραζιλία: Θετικός στον κορωνοϊό ο υπουργός Υγείας – Συνόδευε τον Ζ.Μπολσονάρου στη Συνέλευση του ΟΗΕ

Θετικός στον κορωνοϊό εντοπίστηκε ο υπουργός Υγείας της Βραζιλίας, Μαρσέλο Κεϊρόγκα, λίγες ώρες αφότου συνόδευσε τον πρόεδρο Ζαΐχ Μπολσονάρου στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ.

Ο 55χρονος Κεϊρόγκα, όπως αναφέρει ο βρετανικός Τύπος, είχε καθίσει την Δευτέρα δίπλα στον Βρετανό πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον και την υπουργό Εξωτερικών της Βρετανίας Λιζ Τρας.

Εθεάθη μάλιστα να ανταλλάσσει χειραψία με τον Τζόνσον, ο οποίος δεν φορούσε μάσκα.

Ένα 24ωρο αργότερα, ο ίδιος ανακοίνωσε μέσω Twitter ότι έχει Covid. Ο Κεϊρόγκα θα παραμείνει σε καραντίνα στη Νέα Υόρκη σε καραντίνα.

«Ο υπουργός πηγαίνει καλά», σύμφωνα με ανακοίνωση της κυβέρνησης της Βραζιλίας, ενώ διευκρινίζεται πως τα υπόλοιπα μέλη της αντιπροσωπείας εξετάστηκαν και δεν έχουν μολυνθεί από τον SARS-CoV-2.

Ο Βραζιλιάνος υπουργός διαβεβαίωσε πως φoρούσε μάσκα καθ’ όλη τη διάρκεια της επίσκεψής του στην έδρα του ΟΗΕ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, ο υπουργός Υγείας της Βραζιλίας είναι το δεύτερο μέλος της βραζιλιάνικης αντιπροσωπείας στη Νέα Υόρκη που διαγνώστηκε πως έχει μολυνθεί με κορωνοιό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μέλος της διπλωματικής αντιπροσωπείας της χώρας, που είχε φθάσει στην πόλη την περασμένη εβδομάδα για να προετοιμάσει την επίσκεψη, διαγνώστηκε με Covid κι έχει τεθεί σε απομόνωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.