ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Λαθρέμποροι από το Ουζμπεκιστάν προσπάθησαν να περάσουν 1 κιλό χρυσό με… σφραγίσματα (φώτο)

Λαθρέμποροι από το Ουζμπεκιστάν προσπάθησαν να περάσουν 1 κιλό χρυσό με… σφραγίσματα (φώτο)

Αστυνομικοί στο αεροδρόμιο του Νέου Δελχί κατάσχεσαν σχεδόν 1 κιλό χρυσό που ήταν κρυμμένος στα δόντια δυο αντρών από το Ουζμπεκιστάν.

“Οι άντρες της τελωνειακής υπηρεσίας του διεθνούς αεροδρομίου Indira Gandhi συνέλαβαν δύο Ουζμπέκους το απόγευμα της 28ηςΑυγούστου από το Ντουμπάι. Κατά τη διάρκεια της έρευνας, βρέθηκαν 951 γραμ. χρυσού σε οδοντικά πρόσθετα και μια μεταλλική αλυσίδα μέσα στη στοματική τους κοιλότητα” ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι τελωνειακές υπηρεσίες στην ινδική πρωτεύουσα έχουν καταγράψει πολλές παρόμοιες υποθέσεις το τελευταίο διάστημα.

Για παράδειγμα, το βράδυ της ίδιας μέρας, ένας άντρας από την Ινδία συνελήφθη όταν επιχείρησε να περάσει 1,8 κιλά χρυσό με τη μορφή καφέ πάστας μέσα στις τσέπες του παντελονιού του.

Το βράδυ της 28ης Αυγούστου, αξιωματικοί της τελωνειακής υπηρεσίας σταμάτησε έναν άντρα από την Ινδία βάσει πληροφοριών. Έπειτα από έρευνα, 1.800 γραμ. χρυσού εντοπίστηκαν με τη μορφή καφέ πάστας κρυμμένα μέσα σε κρυφές τσέπες στο τζιν του. Ο αποδέκτης του χρυσού επίσης συνελήφθη έξω από το αεροδρόμιο” ανέφεραν οι αρχές σε ανάρτησή τους στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης Twitter.

Ενώ στις 9 Σεπτέμβρη, τελωνειακοί συνέλαβαν δυο άτομα να κουβαλούν 1,4 κιλά χρυσό, επίσης στη μορφή πάστας, κρυμμένο σε ρούχα στα εσώρουχά τους.

“Αστυνομικοί της τελωνειακής υπηρεσίας συνέλαβαν 2 Ινδούς πολίτες να έρχονται από το Ντουμπάι το βράδυ της 9ης Σεπτέμβρη. Η έρευνα αποκάλυψε 1.369 γραμμάρια χρυσού με τη μορφή καφές πάστας κρυμμένα στα εσώρουχά τους. Και οι δυο άντρες συνελήφθησαν. Ο αποδέκτης του χρυσού συνελήφθη επίσης έξω από το αεροδρόμιο” όπως ανέφεραν οι τελωνειακές αρχές σε σχετική ανάρτηση τους στο Twitter.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι ειδήσεις για τους ευφάνταστους λαθρέμπορους χρυσού έγιναν viral στα social media, με τους χρήστες να θαυμάζουν την ευρηματικότητα των αντρών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.