ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κυκλοφορεί ελεύθερος ο Ε.Μασκ – Χώρισε μετά από τρία χρόνια σχέσης

Κυκλοφορεί ελεύθερος ο Ε.Μασκ – Χώρισε  μετά από τρία χρόνια σχέσης

Τίτλοι τέλους φαίνεται να μπήκαν στην σχέση του Έλον Μασκ και της Grimes, μετά από τρία χρόνια σχέσης.

Ο δισεκατομμυριούχος δήλωσε στο Page Six ότι ο ίδιος και η διάσημη καναδή τραγουδίστρια από το Βανκούβερ, είναι «μισοχωρισμένοι», αλλά το μεταξύ τους κλίμα είναι φιλικό.

«Είμαστε μισοχωρισμένοι, αλλά ακόμη αγαπάμε ο ένας τον άλλον», δήλωσε στο Page Six και συμπλήρωσε ότι είναι φιλική η σχέση του με την Grimes, με την οποία έχει αποκτήσει έναν γιο που είναι 16 μηνών.

«Κυρίως είναι ότι η δουλειά μου στη SpaceX και την Tesla απαιτεί να βρίσκομαι κυρίως στο Τέξας ή να ταξιδεύω στο εξωτερικό και η δουλειά της είναι κυρίως στο Λος Άντζελες. Μένει μαζί μου τώρα και ο μικρός X είναι στο διπλανό δωμάτιο», δήλωσε ακόμη ο Μασκ.

Ο δισεκατομμυριούχος και η τραγουδίστρια έκαναν την πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση τον Μάιο του 2018 στο Met Gala, μετά τον χωρισμό του Μασκ με την Άμπερ Χερντ.

Τον Ιανουάριο του 2020 η Grimes επιβεβαίωσε ότι είναι έγκυος και λίγο αργότερα επιβεβαίωσε ότι ο δισεκατομμυριούχος είναι ο πατέρας του παιδιού.

Ο μικρός γεννήθηκε τον Μάιο του 2020 και το ζευγάρι του έδωσε το, τουλάχιστον ασυνήθιστο, όνομα X Æ A-Xii.

Η πιο πρόσφατη δημόσια κοινή εμφάνιση του Έλον Μασκ και της Grimes ήταν στο Met Gala αυτό τον μήνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε μόνη της στο κόκκινο χαλί, αλλά πήγε αργότερα εκεί και ο δισεκατομμυριούχος, που μετά διοργάνωσε πάρτι σε κλαμπ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.