ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Θανάσιμο αστείο: Άντρας έβαλε στο στόμα του μωρό οχιά και πέθανε! (βίντεο)

Θανάσιμο αστείο: Άντρας έβαλε στο στόμα του μωρό οχιά και πέθανε! (βίντεο)

Ένα αστείο μετατράπηκε σε τραγωδία όταν ένας άντρας έχασε τη ζωή του τη στιγμή που έβαλε ένα μωρό οχιά στο στόμα του θέλοντας να… εντυπωσιάσει τους φίλους του!

Το συγκλονιστικό βίντεο καταγράφηκε κατά τη διάρκεια γεωργικών εργασιών στην περιοχή του Αστραχάν στη νότια Ρωσία, κοντά στα σύνορα με το Καζακστάν.

Το “αστείο” διήρκησε μόνο για λίγα δευτερόλεπτα και ολοκληρώθηκε με τον ίδιο τον απερίσκεπτο άντρα να δηλώνει ότι η μικρή οχιά τον είχε δαγκώσει στη γλώσσα.

Ο 55χρονος χωρικός θέλησε να τριπλασιάσει το στοίχημα που είχε βάλει με τους συγχωριανούς του. Οι δυο πρώτες προσπάθειες ήταν επιτυχημένες, αλλά η τρίτη αποδείχτηκε… φαρμακερή.

Το ίδιο βράδυ, ο άντρας μεταφέρθηκε στα επείγοντα του νοσοκομείου, αλλά δυστυχώς πέθανε από το δηλητήριο της οχιάς, με τους γιατρούς να μην καταφέρνουν να τον σώσουν.

Δείτε το βίντεο – Προσοχή σκληρές εικόνες:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.