ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Ιταλία: Αντιμέτωπος με σοβαρές κατηγορίες ο πρώην υπεύθυνος επικοινωνίας του Μ.Σαλβίνι

Ιταλία: Αντιμέτωπος με σοβαρές κατηγορίες ο πρώην υπεύθυνος επικοινωνίας του Μ.Σαλβίνι

Σοβαρές κατηγορίες αντιμετωπίζει ο υπεύθυνος επικοινωνίας των διαδικτυακών μέσων της Λέγκα και στενός συνεργάτης του Ματέο Σαλβίνι, Λούκα Μορίζι, καθώς φέρεται να εμπλέκεται σε υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών.

Την περασμένη εβδομάδα ο Μορίζι είχε παραιτηθεί τον καθηκόντων του, επικαλούμενος οικογενειακούς λόγους.

«Δεν διέπραξα κανένα αδίκημα, αλλά η όλη αυτή υπόθεση αποτελεί μεγάλο σφάλμα σε ανθρώπινο επίπεδο. Ζητώ συγγνώμη για την αδυναμία μου και για τα λάθη μου, από τον Ματέο Σαλβίνι και από όλη την Λέγκα, στους οποίους αφιέρωσα τα πιο πρόσφατα χρόνια της επαγγελματικής μου προσπάθειας», ανέφερε ο ίδιος ο 48χρονος Μορίζι σε ανακοινωσή του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Corriere della Sera, η υπόθεση σχετίζεται με την κατάσχεση συνθετικών ναρκωτικών, η οποία πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Αύγουστο κατά την διάρκεια έρευνας σε αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τρεις νέοι. Οι νέοι φέρονται να είπαν στους αστυνομικούς ότι είχαν προμηθευθεί τις ναρκωτικές ουσίες από τον Μορίζι. Η όλη έρευνα, πάντως, δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί.

«Σε αγαπώ φίλε μου. Έκανες κακό στον εαυτό σου, αλλά θα μπορείς πάντα να βασιστείς στην βοήθειά μου», έγραψε στο διαδίκτυο ο Σαλβίνι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζουμε ότι η επικοινωνιακή στρατηγική της Λέγκα μέσω διαδικτύου -με υψηλούς και επιθετικούς συχνά τόνους και εκφράσεις- θεωρούνταν ανέκαθεν βασικής σημασίας από τον γραμματέα της για την επαφή με τους ψηφοφόρους και την προβολή των θέσεων του κόμματός του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.