ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Χώρες της Ευρώπης ήραν τα περιοριστικά μέτρα κατά του κορωνοϊού – Η Ελλάδα πότε;

Χώρες της Ευρώπης ήραν τα περιοριστικά μέτρα κατά του κορωνοϊού – Η Ελλάδα πότε;

Αρκετές είναι οι χώρες του εξωτερικού που αποφάσισαν να βάλουν τέλος στους περιορισμούς κατά του κορωνοϊού και πλέον προσπαθούν να επιστρέψουν στην κανονικότητα.

Σουηδία, Δανία, Νορβηγία, Ηνωμένο Βασίλειο, Κροατία βγήκαν από τον “υγειονομικό γύψο” και ανέστειλαν κάθε υγειονομικό μέτρο κατά του κορωνοϊού, όπως μάσκες και υποχρεωτικό εμβολιασμό. Από την πλευρά της η Ελλάδα διατηρεί ακόμη σε ισχύ τα μέτρα κατά του ιού, χωρίς κανείς να γνωρίζει πότε θα έρθει το τέλος τους.

Ο συναγερμός πλησιάζει στο τέλος του γενικότερα, όμως κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να ισχύει και για την δικιά μας κυβέρνηση, ενώ στην Ελλάδα οι ”ειδικοί” εξακολουθούν να τρομοκρατούν τον κόσμο με νέα πιθανά lockdown και ακόμη ένα κύμα κρουσμάτων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.