ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Εντυπωσιακή ανακάλυψη από Youtuber – Βρήκε μυστικές σπηλιές Ιπποτών μέσα στο δάσος

Εντυπωσιακή ανακάλυψη από Youtuber – Βρήκε μυστικές σπηλιές Ιπποτών μέσα στο δάσος

Ο youtuber Brendan, γνωστός και με το ψευδώνυμο Brendan Explores δημοσίευσε πρόσφατα ένα βίντεο που τον έδειχνε να εξερευνά «κρυφές» σπηλιές στο Shropshire της Αγγλίας.

Μαζί με έναν φίλο του ανακάλυψαν ένα δίκτυο 700 ετών, γνωστό ως Caynton Caves στο διαδίκτυο και αποφάσισαν να πάνε στο σημείο για να μάθουν περισσότερα. «Βρήκαμε μυστικές σπηλιές των Ιπποτών σε μια τρύπα που υπήρχε στο δάσος του Shropshire, ενώ το εξερευνούσαμε. Ελάτε μαζί μου σε αυτή την απίστευτη εξερεύνηση για να δείτε πόσο μακριά είναι αυτή η τρύπα», αναφέρει στην περιγραφή του βίντεο.

Η τρύπα ήταν κάτω από ένα δέντρο και ο Brendan με τον φίλο του μπήκαν μέσα σε αυτή, όπου τους οδήγησε σε ένα σπήλαιο το οποίο ήταν γεμάτο με επιγραφές. Παρότι το μέρος ήταν κλειστοφοβικό, η έκπληξη που ένιωσαν οι δύο φίλοι όταν μπήκαν μέσα ήταν μεγάλη. Το μέρος ήταν πραγματικά ανατριχιαστικό.

Σύμφωνα με τον Brendan το σπήλαιο θα μπορούσε να έχει φτιαχτεί από Ναϊτες Ιππότες, χωρίς ωστόσο να έχει απόδειξη για κάτι τέτοιο. Κάποια στιγμή οι δύο εξερευνητές βρήκαν μια φωτογραφία ενός άντρα σε μέγεθος διαβατηρίου, με τον φίλο του Brendan να λέει ότι το μέρος είναι στοιχειωμένο καθώς κάποτε έκαναν τελετές μαύρης μαγείας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κάποια στιγμή ο φακός του Brendan σταμάτησε να λειτουργεί παρά το γεγονός ότι είχε τέσσερις πλήρως φορτισμένες μπαταρίες. Οι δύο φίλοι ανησύχησαν για την ασφάλειά τους όταν βρήκαν έναν τοίχο που είχε καταρρεύσει και αποφάσισαν να εγκαταλείψουν το σημείο. Ο Brendan είπε: «Δεν πίστευα ότι ήμουν κλειστοφοβικός και είμαι ευγνώμων που κατάφερα να βγω».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.