
Πρόσφατα στο Λονδίνο ο σεφ Salt Bae άνοιξε ένα νέο εστιατόριο. Στα εστιατόριά του είναι γνωστό πλέον πως οι τιμές είναι απλησίαστες για να απολαύσει κάποιος ένα γεύμα! Ένα τραπέζι όμως μοιράστηκε στο διαδίκτυο την απόδειξή τους…
Οι πελάτες συνεχίζουν να μοιράζονται τις (τουλάχιστον) τσιμπημένες τιμές στο νέο hotspot του Knightsbridge, συμπεριλαμβανομένης μιας μπριζόλας τόμαχοκ 630 λιρών (744 ευρώ), σαλάτας 23 λιρών (27 ευρώ) και μια κόκα κόλα των 9 λίρών (σχεδόν 11 ευρώ).
Όμως, ένα τραπέζι ξεσήκωσε τους χρήστες των κοινωνικών μέσων όταν μοιράστηκαν την απόδειξή τους στο διαδίκτυο και έδειξαν ότι είχαν ξοδέψει 43.700 ευρώ για ένα γεύμα έξω.
Ναι, σωστά διαβάσατε. 43.700 σε ένα γεύμα.
Η μπριζόλα από χρυσό και οι μπακλαβάδες των 400 λιρών 
Οι επισκέπτες έβγαλαν ένα τεράστιο ποσό 850 λιρών σε μια χρυσή μπριζόλα τόμαχοκ, 400 λίρες σε 16 κομμάτια μπακλαβά και 30 λίρες σε τρεις μερίδες πατάτες.
Ξόδεψαν επίσης έναν τόνο χρημάτων για πιάτα λαχανικών, συμπεριλαμβανομένων 12 λιρών για σοταρισμένα μανιτάρια, 14 λίρες για μπρόκολο, 18 λίρες για σπαράγγια και 12 λίρες για πουρέ.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.