Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο ο Μ.Κλίντον – Φανερά καταβεβλημένος μετά από 5 μέρες στη ΜΕΘ

Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο ο Μ.Κλίντον – Φανερά καταβεβλημένος μετά από 5 μέρες στη ΜΕΘ

O Μπιλ Κλίντον πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο της Νότιας Καλιφόρνιας, μετά από τη θεραπεία του για ουρολογική λοίμωξη.

Ο 75χρονος πρώην πρόεδρος έφτασε στην οικία του με ένα μαύρο SUV έχοντα λάβει εξιτήριο νωρίτερα από το Ιατρικό Κέντρο Ιρβάιν του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας, έχοντας στο πλευρό του, τη σύζυγό του Χίλαρι Κλίντον. Αναμένεται πως θα συνεχίσει τη θεραπεία του, στο σπίτι του.

Ο Μπιλ Κλίντον χαιρέτησε γιατρούς και νοσηλευτές κατά την έξοδό του από το νοσοκομείο

Εμφανώς καταβεβλημένος και υποβασταζόμενος ο Μπιλ Κλίντον

Κατά την έξοδό του από το νοσοκομείο, ο Μπιλ Κλίντον, φορώντας ένα τζιν παντελόνι, ένα μπορντό πουλόβερ και μπλε σακάκι, έδειχνε εμφανώς καταβεβλημένος και υποβασταζόμενος από την σύζυγό του. Μάλιστα, σταμάτησε για να χαιρετίσει τους γιατρούς και τους νοσηλευτές που τον περίμεναν ενώ έκανε και σήμα στους δημοσιογράφους που περίμεναν, δείχνοντάς τους ότι είναι καλά.

«Ο πυρετός και ο αριθμός των λευκών αιμοσφαιρίων του Μπιλ Κλίντον ομαλοποιούνται και θα επιστρέψει στη Νέα Υόρκη για να ολοκληρώσει την πορεία των αντιβιοτικών» δήλωσε ο Δρ. Αλπές Αμίν σε δήλωση που κοινοποίησε στο Twitter ένας εκπρόσωπος του πρώην προέδρου. Σχεδιάζει να συνεχίσει την ανάρρωσή του στο σπίτι του, πρόσθεσαν αξιωματούχοι.

Υπενθυμίζεται ότι ο 42ος πρόεδρος των ΗΠΑ, εισήχθη στο νοσοκομείου την Τρίτη μετά από ουρολοίμωξη που προκλήθηκε από E.coli η οποία εξελίχθηκε σε σήψη, μια απειλητική για τη ζωή αντίδραση στη λοίμωξη. Οι γιατροί του είπαν ότι μια ουρολοίμωξη εξελίχθηκε σε ουροσήψη.

Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν δήλωσε το βράδυ της Παρασκευής ότι συνομίλησε τηλεφωνικά με τον Μπιλ Κλίντον, με τον πρώην πρόεδρο να τα πάει καλά. «Τα πάει μια χαρά. Πραγματικά» είπε ο Μπάιντεν ενώ μιλώντας στους δημοσιογράφους, πρόσθεσε: Ήθελα να δω πως είναι. Είναι καλά. Θα πάρει σύντομα εξιτήριο, όπως καταλαβαίνω. Αν αυτό είναι αύριο ή την επόμενη μέρα, δεν το γνωρίζω».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ένας βοηθός του πρώην προέδρου, είπε ότι η ουρολογική λοίμωξη του Μπιλ Κλίντον εξαπλώθηκε στην κυκλοφορία του αίματός του, αλλά ποτέ δεν υπέστη σηπτικό σοκ, μια δυνητικά απειλητική για τη ζωή κατάσταση. Ο βοηθός συνομιλώντας με δημοσιογράφους έξω από το νοσοκομείο είπε ότι ο πρώην πρόεδρος νοσηλευόταν στο τμήμα εντατικής θεραπείας αλλά δεν έλαβε ποτέ περίθαλψη στη ΜΕΘ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.