ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Συναγερμός στην Αυστραλία: Εξαφανίστηκε 4χρονη από κάμπινγκ – Χάθηκε μέσα από τη σκηνή

Συναγερμός στην Αυστραλία: Εξαφανίστηκε 4χρονη από κάμπινγκ – Χάθηκε μέσα από τη σκηνή

Ένα κορίτσι μόλις 4 ετών εξαφανίστηκε σε κάμπινγκ της ενδοχώρας στην Αυστραλία, που χάθηκε μέσα από την σκηνή.

Το 4χρονο κοριτσάκι ονομάζεται Κλίο Σμιθ και εθεάθη τελευταία φορά στη σκηνή της οικογένειάς της το Σάββατο περίπου στη 1.30 τα ξημερώματα, στο απομακρυσμένο κάμπινγκ Μπλόουχοουλς Σακς, στο Μακλίοντ, σχεδόν 900 χιλιόμετρα βορείως του Περθ στην Αυστραλία.

Ωστόσο, όταν ξύπνησαν οι γονείς της στις 6.30 πμ η μικρή είχε εξαφανιστεί, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Μια εκτεταμένη έρευνα ξεκίνησε το σαββατοκύριακο και σήμερα έφθασε από το Περθ μια ομάδα με περισσότερους ερευνητές, μαζί με την αστυνομία, τον στρατό και μέλη της κοινότητας που ήδη “χτενίζουν” την δύσβατη περιοχή.

«Συνεχίζουμε να επικεντρωνόμαστε στον εντοπισμό των όποιων στοιχείων, έχουμε μαζί μας τους καλύτερους ερευνητές μας, έχουμε τους καλύτερους διασώστες μας μέσω των κρατικών Υπηρεσιών Εκτάκτων Αναγκών. Θα ψάξουμε παντού», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο επιθεωρητής Τζον Μάντεϊ.

Η αστυνομία έχει ανακοινώσει λίγες πληροφορίες για την έρευνα και δεν έχει πει τι θεωρεί ότι έχει συμβεί στο κορίτσι, αλλά έχει δώσει στη δημοσιότητα τη φωτογραφία ενός υπνόσακου, ο οποίος επίσης εξαφανίστηκε από το σημείο που είχε κατασκηνώσει η οικογένεια της μικρής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Κάθε ώρα που περνάει με ένα τετράχρονο να κυκλοφορεί μόνο του σε αυτό το περιβάλλον…είναι πολύ, πολύ ανησυχητικό. Γι αυτό φοβόμαστε πολύ», πρόσθεσε ο Μάντεϊ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.