ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αυστραλία: Μητέρα έριξε χλωρίνη στον σωλήνα διατροφής του άρρωστου μωρού της

Αυστραλία: Μητέρα έριξε χλωρίνη στον σωλήνα διατροφής του άρρωστου μωρού της

Σάλο έχει προκαλέσει στην Αυστραλία η κίνηση μίας μητέρας που έριξε χλωρίνη στον σωλήνα διατροφής του άρρωστου μωρού της για να κοιμηθεί ανενόχλητη.

Ο μόλις 13 μηνών William, ο οποίος έχει γεννηθεί με σύνδρομο Πιέρ Ρόμπιν, το οποίo χαρακτηρίζεται από πολύ μικρή κάτω γνάθο (μικρογναθία), με αποτέλεσμα γλωσσόπτωση και δυσκολία στην αναπνοή, έκλαιγε στην κούνια του, ένα βράδυ του Δεκεμβρίου του 2018.

Στο ίδιο δωμάτιο βρισκόταν και η μητέρα του, η Brooke Evelyn Lucas, η οποία προσπαθούσε να κοιμηθεί, αποφασίζοντας να απαλλαγεί από το ενοχλητικό γι΄ αυτήν κλάμα του, κάνοντας κάτι αδιανόητο.

Πήρε από το μπάνιο ένα μπουκάλι «Exit Mold», ένα οικιακό προϊόν που χρησιμοποιείται συνήθως για τον καθαρισμό πλακακιών και έριξε από αυτό στη φόρμουλα με την οποία τάισε τον μικρούλη μέσω ενός σωλήνα διατροφής.

Ανατριχίλα, δε, προκαλεί η ομολογία της στους αστυνομικούς, ότι το έκανε γιατί χρειαζόταν ένα «διάλειμμα» και έναν «καλό ύπνο», καθώς ο γιος της χρειάζεται 24ωρη φροντίδα, αφού ωστόσο, επί δύο ολόκληρες εβδομάδες κατηγορούσε τη μεγαλύτερη αδελφή του William για τη δηλητηρίαση.

Υποστήριξε επίσης πως σκέφτηκε ότι η χλωρίνη θα τον «ηρεμούσε», ενώ η ίδια ένιωσε «ανακουφισμένη».

Σύμφωνα επίσης με όσα έγιναν γνωστά στο δικαστήριο, όπου η 26χρονη ξέσπασε σε κλάματα, παρακολουθούσε άπραγη για πολλή ώρα το μωρό της να υποφέρει, έχοντας σπασμούς και κάνοντας εμετούς, πριν καλέσει ασθενοφόρο.

Ο William έκανε εμετό 12 φορές κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο, όπου χρειάστηκε να νοσηλευτεί για 17 ημέρες.

Πλέον ο William μεγαλώνει με τους παππούδες του, βιώνοντας την αγάπη και τη θαλπωρή που τόσο στερήθηκε από τη μητέρα του.

Η τελευταία, μετά τη σύλληψή της, νοσηλεύτηκε σε ψυχιατρικό ίδρυμα. Αρχικά κατηγορήθηκε για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ωστόσο αργότερα ομολόγησε την ενοχή της για το ελαφρύτερο αδίκημα: αυτό της έκθεσης της ζωής του γιου της σε κίνδυνο, περιμένοντας πλέον να ακούσει την ποινή της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ευτυχώς κέρδισε και αυτήν τη «μάχη» για ζωή, παρά το γεγονός ότι του έδειξε για μία ακόμη φορά το σκληρό της πρόσωπο τόσο νωρίς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.